Wessel Biljardt

Wessel Biljardt

 

Transfernieuws!

Met open armen verwelkomen wij Wessel Biljardt, een 19-jarige vooruitstrevende aanvaller uit Loosdrecht, die de nieuwste aanwinst van ons eerste elftal wordt. Na een indrukwekkende periode bij Victoria en een verdere ontwikkeling in de jeugdopleiding van Vitesse, is Wessel klaar voor de volgende stap in zijn carrière.

Geboren en getogen in Loosdrecht, heeft Wessel van jongs af aan bewezen niet alleen talentvol te zijn, maar ook de passie en drive te hebben die nodig zijn om het ver te schoppen in de voetbalwereld. Als neefje van Jeroen en Dennis Lamme, heeft Wessel het voetbal in zijn bloed zitten.

De afgelopen vijf jaar heeft Wessel zich ontpopt tot een snelle en behendige aanvaller binnen de jeugdopleiding van Vitesse.  Nu, met een verlangen om zich te meten met senioren en zijn vaardigheden verder te ontwikkelen, heeft Wessel gekozen voor s.v. Huizen als zijn “nieuwe thuis”.

Wessel’s overgang naar de senioren is een spannende stap, niet alleen voor hem maar ook voor ons. We zullen er alles aan doen om hem alle ondersteuning te bieden die hij nodig heeft om deze overgang soepel en succesvol te maken.

Welkom bij s.v. Huizen, Wessel!