Sponsors

Onze hoofdsponsoren

Sterk in vloerwijdering

Sterk Vloerverwijdering is een gerenommeerd bedrijf met een rijke geschiedenis in het verwijderen van allerlei soorten vloeren. Begonnen onder een andere naam als een familiebedrijf, waar vader en zoon hand in hand werkten en later overgenomen door Joost Meijer en tot Sterk Vloerverwijdering gedoopt, met de marketing achtergrond van Joost heeft Sterk zich ontwikkeld tot de specialist in het verwijderen van verlijmde vloeren zoals plavuizen, parket, pvc, kurk en tapijt. Met meer dan 12 vertrekpunten in Nederland heeft het bedrijf landelijke dekking en een uitzonderlijke expertise en de beste gereedschappen in huis gehaald om elke klus efficiënt en effectief aan te pakken.

Wat Sterk bijzonder maakt, is hun belofte aan klanten: vloeren worden altijd volgens afspraak verwijderd, puin en troep worden netjes afgevoerd, en de prijzen worden vooraf duidelijk gecommuniceerd zodat er geen verrassingen achteraf zijn. Dit niveau van service en betrouwbaarheid past perfect bij de waarden van s.v. Huizen. Nu, met diverse teams die verspreid over Nederland werken en een hoofdkantoor in Blaricum, staat Sterk symbool voor groei, ontwikkeling en betrouwbaarheid – waarden die wij bij s.v. Huizen ook hoog in het vaandel dragen.

Joogi

Wie is Joogi zoekmachine optimalisatie?
Joogi staat voor Joost en Gijs. Joost Meijer en Gijs Rebel staan samen aan het hoofd van Joogi zoekmachine optimalisatie. Zoals de naam al zegt zorgt Joogi ervoor dat bedrijven uitzonderlijk goed gevonden worden in de zoekmachine Google. Joogi biedt de diensten SEO en SEA aan en is gevestigd in Blaricum. Veel bedrijven in Huizen en het Gooi hebben Joogi als partner om online succesvol te zijn en goed gevonden te worden.