JO8 - Toernooi

Afgelopen zaterdag, 23 maart, was er geen competitie en hebben we voor de JO8 spelers een onderling toernooi georganiseerd.
De spelers, onze kleine helden, stonden centraal tijdens dit toernooi. Hun onvermoeibare inzet, schitterende acties, en de glimlach op hun gezichten na elk doelpunt, bevestigden dat we ons doel bereikt hebben: een omgeving creëren waarin ze zichzelf kunnen zijn, groeien, en vooral veel plezier kunnen hebben.

Wij, als jeugdopleiding, hebben ook veel geleerd over onze spelers: hun sterke punten, waar ze gepassioneerd over zijn, en hoe we ze het beste kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling. Deze inzichten zijn onmisbaar voor ons als club, omdat ze ons helpen om een nog betere ondersteuning en begeleiding te bieden aan onze jeugd.

Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van dit toernooi. Jullie enthousiasme en inzet voor het voetbalspelletje maken s.v. Huizen tot een bijzondere plek voor onze jeugd. Laten we samen blijven werken om onze kinderen de best mogelijke voetbalervaring te bieden!

HJO s.v. Huizen