Kinderopvang Huizen Champions Leaque

Brenda Schipper, Irene van der Haak en Dennis Molenaar

Kinderopvang Huizen gaat voor in ieder geval 3 jaar een sponsorcontract aan met s.v. Huizen voor de Champions League. Deze is bedoeld voor jonge voetballers(sters) van 4 tot en met 7 jaar oud. Kinderen die houden van sport, spel én voetbal, zijn meer dan welkom!

Deze geweldige competitie is bedacht om nieuwe spelers alvast kennis te laten maken met voetbal waarbij ze trainen en daarnaast een leuke competitie spelen waardoor de overstap naar de categorie (jeugd onder 8) kleiner wordt.

Dennis Molenaar (voorzitter a.i. s.v. Huizen) en Irene van der Haak, (directeur-bestuurder Kinderopvang Huizen) hebben officieel hun handtekening voor deze mooie stap gezet. Brenda Schipper, bestuurslid Commerciële Zaken van s.v. Huizen was ook aanwezig en overhandigde Irene een mooie ‘Champions League voetbal’.

Met deze samenwerking zetten wij weer een nieuwe stap in onze missie om kinderen de mogelijkheid te bieden om te ontwikkelen. Met onze maatschappelijke rol, dragen we hiermee bij aan gezonde kinderopvang en opvoeding van kinderen”, aldus Irene.

Een belangrijke mijlpaal dus! Zowel de sponsor als de club zijn ontzettend enthousiast en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!