Lars Beugelaar (JO15-1) naar FC Utrecht

Lars Beugelaar zet zijn handtekening onder zijn FC Utrecht contract

Met trots melden wij dat de keeper van de JO15-1, Lars Beugelaar, volgend seizoen de stap maakt naar FC Utrecht. Daar wordt Lars de keeper van FC Utrecht JO15-1. Lars, die eigenlijk nog een JO14-speler, werd vanwege zijn kwaliteiten bij s.v. Huizen al vervroegd doorgeschoven naar een oudere leeftijdscategorie. Door zijn harde werken en investeringen in zichzelf door extra trainingen te volgen bij een keeperschool maakt Lars deze mooie overstap naar FC Utrecht.

Lars voetbalt sinds 2018 bij sv Huizen en liet direct zijn kwaliteiten zien. Hoofd Jeugdopleider Sidney Schipper: “Gezien de stormachtige ontwikkeling van Lars onder Vincent Maarschalkerweerd (trainer JO15-1) was deze stap te verwachten. Het is de beloning van hard werken en geduld hebben.”

Vincent Maarschalkerweerd is trots op zijn pupil. “Lars heeft zich in de laatste 4 jaar ontwikkeld tot een keeper met heel veel zelfvertrouwen. Buiten zijn uitzonderlijke traptechniek, wat een belangrijk onderdeel van de opbouw is binnen het team, heeft hij daarnaast een ongelooflijke winnaarsmentaliteit. Een goede en terechte keuze van FC Utrecht om Lars in de jeugdopleiding op te nemen.”

Wij wensen Lars ontzettend veel plezier en succes bij FC Utrecht!