Hij is er weer: de s.v. Huizen Kerstactie. Dat wordt smullen!

Verras jouw relaties, personeel, familie of vrienden met één van onze prachtige kerstpakketten vol smaakvolle, ambachtelijke producten. En het mooie is: de opbrengst van deze actie is volledig voor onze club!

Prachtige producten voor heerlijke feestdagen
Op zaterdag 11 november trappen we de Kerstactie af. Het Kerstactie-team heeft in samenwerking met Food to Enjoy, Maxima Seafood, Vleeswarenspecialist Nico & Alie Klein en Bakkerij Kruijmer een culinair assortiment voor de komende feestdagen samengesteld. Wat dacht je van:

  • Heerlijke, duurzaam gevangen Noorse Zalm in samenwerking met Food to Enjoy, van superieure kwaliteit met ongeëvenaarde smaak. Er is onder andere voorgesneden gerookte Noorse zalm in verschillende porties en ongesneden is er de Empereur filet en de Tendre de Luxe (zalmhaas). Ook leveren we overheerlijke warmgerookte Noorse schepzalm (gevacumeerd en ook verkrijgbaar in luxe geschenkverpakking).
  • En wat te denken van prachtige Kerstrollades van Vleeswarenspecialist Nico & Alie Klein. Gemaakt van het bijzondere Duroc varken. Extra sappig, mals en smaakvol vlees.
  • Ook de overbekende Wikkelkoek ontbreekt voor deze kerstactie niet! Dit fantastisch feestbrood wordt door Bakkerij Kruijmer al meer dan 50 jaar als enige in ons land gebakken.
  • Food to Enjoy vult de kerstpakketten aan met een tweetal smaakvolle feestelijke witte wijnen in verschillende prijscategorieën.

Bestellen?

Klinkt dit goed voor de feestdagen? Wacht dan niet te lang.
De opbrengst is volledig voor s.v. Huizen! 

Vragen?

Neem voor vragen contact op met het Kerstactie-team van s.v. Huizen via kerstactie@svhuizen.nl

Wij wensen jullie vast hele smakelijke feestdagen toe!

Team Kerstactie