Met trots melden wij dat de contracten van Mitchell Ruiters (Hoofdtrainer JO9), Richard Prinsen (JO13-1), Frans Beerthuizen (JO13-2), Resio Schröder (JO16-2), Jesper Brouwer (Hoofdtrainer JO14), Ludwuincy Marceli (JO17-1), Maryn den Hollander (Trainer JO14-2), Bilal Amkoum (Co-Hoofdtrainer 16-1) en Akram Elhalali (Co-Hoofdtrainer 16-1) hebben verlengd.

Mitchell Ruiters

Mitchell is een kind van de club. Na jaren gevoetbald te hebben in de jeugd en in een vriendeteam, is hij ook al aantal jaren actief als jeugdtrainer. Mitchell is dit seizoen hoofdtrainer van de JO11. Na uitstekende resultaten in de eerste fase mocht de JO11-1 zich meten met clubs als AFC Ajax en FC Utrecht. Mitchell gaat in het seizoen 2024/2025 leiding nemen over de JO9-selectie.

“Na 4 jaar op mijn huidige team, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb dit team met enorm veel plezier vanaf de JO8-1 t/m de JO11-1 getraind. Alle kennis en ervaringen die ik in deze periode heb geleerd wil ik nu weer toepassen bij de volgende lichting. Ik heb er megaveel zin in!” als Mitchell.

HJO Sidney Schipper: “Mitchell is een jongen van de club en al jaren betrokken bij de jeugdopleiding. Mitchell heeft aangetoond spelers beter te maken en zal met zijn nieuwe inzichten en ervaringen de volgende lichting van spelers in de JO9 begeleiden.”

Richard Prinsen

Richard is na jaren actief te zijn als voetballer bij sv Huizen ook actief als jeugdtrainer. Richard heeft het afgelopen jaar de JO12-1 getraind en groeit volgend seizoen mee met de groep naar de JO13-1. R

Sidney: “Richard is een gedreven trainer die zijn rol heel serieus oppakt. Hij is constant bezig met de ontwikkeling van zowel de jongens als zichzelf. Daarom gaat Richard ook aankomend seizoen voor zijn volgende KNVB-diploma. Wij zijn blij dat Richard ook volgend seizoen leiding gaat nemen over het team.”

Richard: “Ik ben blij om volgend jaar de trainer van de JO13-1 te zijn. Ik ontvang veel steun van de club in mijn ontwikkeling en ben dankbaar dat zij mij helpen met de volgende stappen. Ik ben ondertussen al 4 jaar jeugdtrainer en dat doe ik met veel plezier. Een speler beter zien worden terwijl hij plezier heeft in het spelletje vind ik het mooiste wat er is!”.

Frans Beerthuizen

Frans is al jaren actief binnen de vereniging in verschillende functies. Met zijn ervaring en perceptie van een jeugdtrainer, kunnen veel trainers leren van Frans. Het draait bij Frans om één ding, spelers beter maken. Frans gaat volgend seizoen de JO13-2 trainen. Dit is een talentvolle lichting wat nu in de JO11-1 uitkomt. Frans is de ideale trainer om de jongens van half veld naar heel veld te begeleiden.

Sidney: “Frans is een oude bekende bij sv Huizen en maakt spelers zichtbaar beter, op elk niveau. Met zijn ervaring is Frans waardevol als trainer en als klankbord voor de OC.”

Resio Schröder

Resio is een jonge, veelbelovende trainer die volgend seizoen de JO16-2 gaat trainen. Naast dat Resio zelf voetbalt in de jeugdopleiding (JO18-1), is  Resio dit seizoen samen met Hein de Groot ook de trainer van de JO10-2. Aankomend seizoen gaat Resio de stap maken naar voetbal op een heel veld, wat goed past bij zijn ambitie en ontwikkeling.

Sidney: “Resio is een jonge trainer waarbij wij een toekomstige hoofdtrainer zien. De stap naar bovenbouw is voor Resio een belangrijke stap in zijn ontwikkeling. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij met deze fanatieke groep iets moois kan neerzetten.”

Jesper Brouwer

Jesper is sinds dit seizoen actief als jeugdtrainer bij sv Huizen. In het verre verleden heeft Jesper gevoetbald in de jeugd van sv Huizen. Als nieuweling binnen de vereniging heeft Jesper in het eerste jaar indruk gemaakt. De ontwikkeling van de JO13-1 is leuk om te zien en volgend seizoen geeft Jesper daar hopelijk vervolg aan in de JO14-1.

Jesper: “Ik ben blij om mijn contract te verlengen bij deze mooie club. Ik ga nog een seizoen door met deze geweldige groep. Na een jaar vol positieve ontwikkelingen kan ik niet wachten om te zien wat de O14 hun zal brengen. Ik wil Sidney bedanken voor het vertrouwen en op naar een nieuw sportief en leerzaam seizoen!”.

Sidney: “Jesper gaat aankomend seizoen doorgroeien met de huidige JO13-1. Jesper kwam niet in een gespreid bedje en heeft in korte tijd alle neuzen dezelfde kant op gekregen. Jesper is betrokken en heeft in zijn eerste jaar indruk gemaakt.”

Ludwuincy Marceli

Ludwuincy, bij Huizen vooral bekend als Ludi, is al jaren actief binnen de vereniging. Ludi kwam bij sv Huizen als speler van de JO23-1 en hoewel hij niet meer speelt bij Huizen, is hij dit seizoen trainer van de JO14-1. Ludi gaat volgend seizoen de JO17-1 trainen.

Sidney: “Ludi is een enthousiaste jongen met een enorme groeipotentie als trainer. Zijn kijk op het spelletje, betrokkenheid en leergierigheid maakt Ludi een ideale trainer bij sv Huizen. Wij zijn ervan overtuigd dat Ludi de juiste man is voor de JO17-1.”

Maryn den Hollander

Maryn is, net als velen, ook al jaren betrokken bij de club als speler en jeugdtrainer. Maryn maakt op dit moment deel uit van de JO18-1 en is de trainer van de JO13-2. Volgend seizoen groeit Maryn met zijn groep mee naar de JO14-2. Maryn toont zich een betrouwbare en fanatieke jeugdtrainer die bezig is met de ontwikkeling van zijn spelers.

Sidney: “Maryn is een potentiële toptrainer. Maryn is een goedlachse jongen die volop bezig is met het ontwikkelen van zichzelf en de spelers. Wij zijn blij dat Maryn nog een jaar verder gaat als jeugdtrainer en dat hij zo de volgende stap in zijn trainerscarriere kan zetten.”

 

Bilal Amkoum en Akram Elhalali

Bilal en Akram zijn twee ambitieuze trainers die dit seizoen voor het eerst leiding namen over een team in de jeugdopleiding, JO15-2. Bilal en Akram zijn gedreven trainers die altijd met een lach rondlopen op de club, rondkijken bij andere elftallen om ook aan hen eigen ontwikkeling te werken. De spelers zijn laaiend enthousiast over de heren. Daarom zijn wij blij om te delen dat Bilal en Akram volgend seizoen de JO16-1 onder leiding nemen.

Sidney: “Deze leergierige mannen hebben laten zien dat zij hun gedrevenheid op een team kunnen overbrengen. Zij zijn relatief nieuw in het vak, maar laten enorme stappen zien in hun ontwikkeling waarin wij hen willen belonen met een eerste elftal.”