https://www.svhuizen.nl/zig-vier-sterrensponsor-s-v-huizen-voor-vijf-jaar/n4750c33
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Zig vier-Sterrensponsor s.v. Huizen voor vijf jaar
  15 feb 2021
  Denise Bakker Sponsorcommsissie
  zig-vier-sterrensponsor-s-v-huizen-voor-vijf-jaar

  Al jarenlang is Zig verbonden aan sv Huizen. Zo heeft Zig in 2015 het sv Huizen sportpark voorzien van gratis Wifi technologie en is daarnaast ook sociaal zeer betrokken bij onze vereniging. Omdat het sponsorcontract in 2020 afliep, zijn we met elkaar in gesprek gegaan en stemde directeur Gerbert Kooij in met de switch naar een vier-Sterrensponsor overeenkomst. Bestuur en Sponsorcommissie zijn hier uiteraard erg blij mee, want Zig wil de bestaande samenwerking verlengen voor maar liefst vijf jaar!

  Wat Zig heel belangrijk vindt, en wat ook specifiek in onze overeenkomst is vastgelegd, is dat sv Huizen meer aandacht geeft aan de breedtesport. Uitgangspunt van deze sponsorovereenkomst is dan ook dat sv Huizen meer gaat faciliteren rondom de breedteteams, denkend aan materialen, ondersteuning en begeleiding van trainers en andere zaken die de breedtesport raken. Het uiteindelijke doel is dat alle teams van deze categorie de kans hebben om tweemaal per week te trainen, het liefst onder leiding van een gediplomeerde trainer. Dit is een beste uitdaging, maar ondersteund door een strategische sponsor als Zig gaan wij graag deze uitdaging aan!

  s.v. Huizen dankt Zig voor de verlenging van de sponsorovereenkomst en we hopen elkaar snel weer langs de lijn of op het Sportpark te ontmoeten

  (voor meer informatie, zie ook www.Zig.nl)

  Sponsorcommissie s.v. Huizen