Huizen heeft ook de vierde wedstrijd van het seizoen niet in winst om kunnen zetten. SDV Barneveld won op De Wolfskamer volkomen verdiend met 0-2.
    zielloos-huizen-verliest-ook-van-sdv-barnveld-0-2

Huizen heeft ook de vierde wedstrijd van het seizoen niet in winst om kunnen zetten. SDV Barneveld won op De Wolfskamer volkomen verdiend met 0-2.

De vele toeschouwers mochten een Huizen verwachten dat er alles aan zou doen om de matige seizoenstart weg te poetsen. Daar bleek echter weinig van terecht te komen. De thuisploeg speelde zielloos en met weinig creativiteit. SDV Barneveld verdedigde compact en loerde op de snelle tegenaanval. Gedurende de eerste helft leverde dat al een aantal kansen op maar het duurde tot vlak voor rust voordat SDV Barneveld succes had. Niels van Duijn kreeg in het centrum alle vrijheid om de opkomende Lesley Vette te bereiken. Diens voorzet was perfect op maat en werd door Robbert Krul binnengeschoten.(0-1)

Natuurlijk is een tegentreffer zo vlak na de rust een behoorlijke mentale tik, maar in plaats van volop de strijd aan te gaan om het onheil van een dreigende nederlaag af te wenden bakte Huizen er in de tweede helft weinig meer van. Aanvallend was de ploeg onmachtig. De slim spelende opponent uit Barneveld bleef eigenlijk moeiteloos overeind. Met een paar wissels probeerde Huizen trainer Joeri Volkers nog wat extra’s in de strijd te sturen, maar na een (terechte) rode kaart voor Gino Heerings was het over en uit voor de thuisploeg. SDV Barneveld counterde nog een keer knap, waardoor vlak voor tijd Ali Alkan de eindstand op het scorebord bracht (0-2)

Een opgetogen trainer SDVB trainer Hans van Arum gaf na afloop van de wedstrijd in zijn analyse aan dat zijn ploeg hard had gewerkt, de opdrachten perfect had uitgevoerd en verdiend had gewonnen. Huizen trainer Joeri Volkers vertelde daarentegen dat bij zijn ploeg een aantal spelers hun opgedragen taken had verzaakt en dat hij daarover zeer teleurgesteld was. Hoe de hoofdtrainer met zijn staf en spelersgroep hiermee om zal gaan zullen we de komende weken merken.  Er zal alles aan worden gedaan om de resultaten te verbeteren, te beginnen met de belangrijke uitwedstrijd tegen Montfoort.

Scoreverloop:

44. Rob Knul 0-1
    83. Ali Alkan 0-2

Bijzonder:

78. Rode kaart voor Gino Heerings (Huizen)

Opstelling Huizen:

Brian Willemse, Tarik Divarci, Robbert de Graaf, Vincent Verbond, Danny Benning (72. Dwaynley Spijker), Sam Doeve, Hamze Konus (61. Aron Klaassen), Gino Heerings, Iry Etwi, Omar Limon (46. Rayendall Bitorina) en Gilermo Pengel.

Opstelling SDV Barneveld:

Jeroen van Binsbergen, Lesley de Vette (60. Eliza Abraham), Niels van Duijn (66. Jordi Duits), Youssef Atibi, Jan Doornbos, Geert van de Veen, Gauthier Mulala, Niels Vlugt, Rob Knul (84. Dyon Camero), Marco Kints en Ali Alkan.

Foto's Henk Heijnen