https://www.svhuizen.nl/zie-ginds-komt-een-stoomboot/_430_n__25_NL_4123_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Vrijwilligers gezocht
  14 jun 2019
  vrijwilligers-gezocht
  Overlijden Henk Bout
  26 feb 2019
  overlijden-henk-bout
  Wintertoernooi.
  12 jan 2019
  wintertoernooi
  Op zaterdag 29 dec en 5 jan organiseert sv Huizen weer het 3x3 en 4x4 toernooi voor de jeugd bij Tafeltennisvereniging Huizen.
  zaalvoetbaltoernooi-29dec-en-5jan
  Bijzondere leden
  27 nov 2018
  bijzondere-leden

  Afgelopen vrijdagmiddag was het dan eindelijk zover, Sinterklaas en 3 van zijn Pieten kwamen de voetballertjes van SV Huizen verrassen. Een club vol met blije kindergezichten en een blije Sinterklaas want Sinterklaas vindt onze voetbalclub de mooiste van Nederland.

  De Sint en zijn pieten namen eerst een kijkje bij de training van de Meco Champions League en Wolven en hield een praatje met alle kinderen. Wat kunnen zij toch allemaal goed voetballen volgens de Sint.

  Sinterklaas was onder de indruk, de kinderen lieten hem allerlei trucjes zien die zij met de bal konden, De pieten probeerden de trucjes ook maar dat was geen succes. Na het maken van een mooie groepsfoto kregen de kinderen een cadeautje en een zakje pepernoten.

  Daarna was het de beurt aan de JO8 en JO9 om de Sint te ontmoeten. Eerst kwamen alleen de pieten, maar na heel hard zingen kwam Sinterklaas ook. Het grote boek was kwijtgeraakt maar gelukkig waren er uitdraaien gemaakt met verhalen over de teams.

  Ieder team kwam gezellig bij de Sint. Nadat alle teams geweest waren,was er voor alle voetballers een bakje patat met een knakworst. Roelie en Ingrid hartelijke dank hiervoor. Met volle magen ging iedereen aan de bingo.

  Iedereen deed fanatiek mee. Om half acht was het feest voorbij en kregen de jeugdspelers van sv Huizen nog een cadeau en pepernoten. Het was een zeer geslaagde middag.

  Tot volgend jaar Sinterklaas.

   

  Start zalmactie 2018
  11 nov 2018
  start-zalmactie-2018
  Scouts voor de jeugd
  22 okt 2018
  scouts-voor-de-jeugd
  De commissie Voetbal
  19 okt 2018
  de-commissie-voetbal
  sv Huizen AVG-proof
  16 sep 2018
  sv-huizen-avg-proof
  Straatvoetbaltoernooi
  26 jun 2018
  straatvoetbaltoernooi
  Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd traditiegetrouw de opbrengst van de Zalmactie bekend gemaakt...
  nettowinst-zalmactie-2017-van-8-308
  Op dinsdag 27 juli overleed na een korte, slopende, ziekte Theo Hagen. Hij heeft vele jaren als clubscheidsrechter bij onze club gefloten...
  voormalig-clubscheidsrechter-theo-hagen-overleden