Zeer geslaagde open dag!
    1 sep 2020
    zeer-geslaagde-open-dag

Op zaterdag 29 Augustus 2020 organiseerde sv Huizen haar jaarlijkse Open Dag. Gezien de Corona situatie diende de organisatie uiteraard de geldende RIVM en Gemeente richtlijnen nauwgezet te volgen. Na registratie bij ontvangst en entree van het Sportpark konden de (veelal jonge) deelnemers meedoen aan 2 voetbal-clinics op het Hoofdveld.

Onder de bezielende leiding van Jaco den Hollander werden er 2 clinics afgewerkt, welke werden afgesloten met een partijtje op de kleine doeltjes waarna de  kinderen allemaal een ijsje en flesje water kregen.

(foto's: Henk Heijnen fotografie)

Tussen zon en buien door was er voor ouders en geïnteresseerden de mogelijkheid om aan de sv Huizen vrijwilligers (goed herkenbaar in de oranje crew-polo’s)  vragen te stellen en extra informatie te verzamelen over trainingen, faciliteiten, kleding en andere voetbal-gerelateerde zaken

Rond 12.15 uur was de Open Dag ten einde, het Hoofdveld moest worden vrijgemaakt voor (beker) wedstrijden. Alle deelnemers en betrokken werden voordat ze het Sportpark verlieten nog op een appel getrakteerd om deze dag ook gezond af te sluiten

Via deze weg bedanken wij allereerst onze dag-sponsors PLUS van den Hoven en Maxima Seafood. Daarnaast  alle sv Huizen vrijwilligers die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt; super bedankt allemaal voor jullie inzet !

Het goede nieuws is dat er 22 nieuwe leden zijn aangemeld op deze dag, waarmee het een erg succesvol evenement is geweest

Team Open Dag sv Huizen