Zalmkado.nl verlengt sponsoring bij s.v. Huizen
    14 okt 2019
    Denise Bakker Sponsorcommsissie
    zalmkado-nl-verlengt-sponsoring-bij-s-v-huizen

Vorig jaar hebben wij met trots aangekondigd dat wij een 2de hoofdsponsor binnen onze vereniging hebben: Zalmkado.nl.

Inmiddels zijn wij een jaar verder en heeft Zalmkado.nl toegezegd de sponsoring te verlengen met 2 jaar. Hier zijn wij heel erg blij mee!

Zalmkado.nl is een initiatief van Versvishandel Van As, die met haar zalmproducten al jarenlang unieke relatiegeschenken verkoopt. De familie van As, zelf trouwe supporters, dragen de vereniging een warm hart toe en hebben daarom de sponsoring met s.v. Huizen verlengd.

Samenwerking s.v. Huizen met Vervishandel Van As

De samenwerking met Versvishandel van As staat als een huis met onze zeer bekende traditie “de Zalmactie”. Menig lid of bekenden van de club hebben de afgelopen jaren via de Zalmactie familie -en/of personeelsleden of relaties verrast met een kerstpakket.

Om met onze tijd mee te gaan starten we dit jaar met het volledig digitaliseren van de verkoop van de zalmpakketten. Supersnel en simpel je pakket bestellen via www.svhuizen.zalmkado.nl.

Zoals u van ons gewend bent zijn ook de welbekende losse producten als paling en zalmlenden via deze site verkrijgbaar.

Bestel daarom ook dit jaar weer uw zalm bij onze vereniging en draag uw steentje bij aan een goede opbrengst voor de club!

s.v. Huizen kijkt uit naar een goede voortzetting van een mooie samenwerking met Versvishandel Van As.