Zalmhuis Steur Nieuwe tweede Hoofsponsor SV Huizen . Unieke samenwerking in “Zalmkado.nl”

Naast de huidige hoofdsponsor Huizer Kaas-Gilde heeft sv Huizen een tweede hoofdsponsor gevonden met Zalmhuis Steur/Zalmkadon.nl.

Na het aanpassen van het hoofdsponsorschap van Connect naar een 5-sterrensponsor, is sv Huizen op zoek gegaan naar nieuwe samenwerkingen. Met Zalmhuis Steur en Zalmkado.nl. is dit gelukt!

Versvishandel Jan van As

Familie van As runt al zo’n 70 jaar Versvishandel Jan van As in Amsterdam. De connectie met Huizen is niet alleen de geboorteplaats van de familie, maar ook voetbalvereniging SV Huizen. Dat de familie fanatieke supporters zijn, is ook niet verrassend. Elke week staan zij langs de lijn om naast de jongere generatie, ook het 1ste elftal aan te moedigen.

Al van oudsher is de familie van As betrokken bij de SV Huizen, Jan van As was zelfs een van de grondleggers van de vereniging.

Zalmhuis Steur en Zalmkado.nl

Versvishandel Jan van As heeft een eigen rokerij genaamd Zalmhuis Steur. Bij Steur wordt al bijna 100 jaar op traditionele en ambachtelijke wijze zalm gerookt. Zalmhuis Steur verkoopt alleen duurzame zalm van topkwaliteit. Naast de verkoop aan de horeca levert Steur ook tal van relatiegeschenken aan bedrijven via hun site zalmkado.nl.

Unieke Samenwerking met SV Huizen

Zalmhuis Steur heeft  een jarenlange samenwerking met SV Huizen. Aan het einde van ieder jaar vindt de inmiddels bekende zalmactie plaats. Het werkt simpel: diverse bedrijven kopen via SV Huizen hun relatiegeschenken. Particulieren kopen een lekker stukje gerookte zalm voor de feestdagen. De opbrengst van deze actie gaat naar SV Huizen. Een mooie manier om extra middelen te genereren bij de vereniging.

Om de samenwerking nog meer kracht bij te zetten wordt Zalmhuis Steur met zalmkado.nl  vanaf dit seizoen Hoofdsponsor bij  SV Huizen. Samen met SV Huizen worden verschillende voetbalverenigingen actief benaderd om via zalmkado.nl. sponsors en leden relatiegeschenken te verkopen. Op deze manier heeft zalmkado.nl een groot bereik en genereren  deze verenigingen ook extra inkomsten.

Kortom zalmkado.nl wordt niet alleen hoofdsponsor, het unieke eraan is vooral de intensieve samenwerking die beiden partijen met elkaar aangaan. Een nieuwe manier van sponsering; helemaal passend bij deze tijd.