We gaan weer van start!
    15 aug 2020
    we-gaan-weer-van-start

We gaan weer van start! Naar dit moment hebben veel leden uitgekeken. Als bestuur van s.v. Huizen willen we de volgende punten onder jullie aandacht brengen:

Onze vereniging volgt de richtlijnen van het RIVM:

• Ben je als speler van onze vereniging aangemerkt als 'nauw' of 'overig' contact van iemand die met het coronavirus is besmet, dan verwachten we dat je 14 dagen niet deelneemt aan activiteiten op terrein van s.v. Huizen. (geen trainingen en wedstrijden).
    • Alle bezoekers die terugkomen uit een zgn. "oranje of rood gebied" wordt gevraagd twee weken niet op de club te komen.
    • Ook van ouders en andere belangstellenden verwachten wij, dat zij hun verantwoordelijkheid nemen en thuis blijven bij klachten. (zie site RIVM).
    • s.v. Huizen heeft een maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil niet het risico lopen dat de club een bron van besmetting wordt, waardoor we het gehele complex moeten sluiten.

Wij wensen iedereen een fantastisch voetbalseizoen toe.

Bestuur s.v. Huizen