Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  We gaan weer starten!

  Gepubliceerd op:

  Wat ben ik daar blij om!

  Wat was het de afgelopen tijd stil op een zaterdag, anders dan anders, het gevoel dat je naar de club wilde maar letterlijk niet kon. Het lag allemaal stil. De jeugd die wel door mochten trainen voor 17:00 uur. De flexibiliteit van (jeugd) trainers en andere mensen binnen s.v. Huizen werd op de proef gesteld. Daarna toch weer een stukje meer "open" zodat we toch weer konden voetballen, al dan niet tegen elkaar. We mochten weer trainen - iedereen... maar nu na twee afgebroken seizoenen is het dan daar dat we de competities weer mogen hervatten. Want dat is wat amateurvoetbal en dus ook voor s.v. Huizen van levensbelang is. 

  Competitie herstart
  Eerder deze week heeft het kabinet besloten om de competities te hervatten en wat niet geheel onbelangrijk is, jullie, het publiek mag weer terugkeren. Op zaterdag naar je "cluppie" om iedereen te ontmoeten, het team aanmoedigen, je vaste bakkie koffie te drinken, dat biertje wat je zo gegund is te nuttigen. Allemaal zaken die voorheen zo vanzelfsprekend waren was er even niet! Het kan allemaal weer!

  De vrijwilligers
  Ik wil stil staan bij alle vrijwilligers binnen de s.v. Huizen die door de lastige en pittige corona tijden altijd voor de club klaar hebben gestaan. De flexibiliteit die ik daar heb gezien van mensen is echt fantastisch om te zien en maakt mij blij en trots. Dit is wat echte clubliefde inhoudt voor mij. Ik hoop dat deze inzet voor de start / heropening van het seizoen / jaar 2022 voort blijft gaan.

  Sponsoren
  Mijn dank gaat ook extra uit naar alle sponsoren die s.v. Huizen trouw zijn gebleven en alle andere betrokkenen die onze club in deze moeilijke tijden zijn blijven steunen ondanks dat deze sponsoren het juist door de coronacrisis extra pittig hebben gehad. Ik ben ook blij dat we de sponsoren straks weer welkom mogen en kunnen heten bij de wedstrijden van ons eerste elftal. 

  Binnen de s.v. Huizen
  Ook tijdens de coronamaatregelen van afgelopen maanden is het ondanks dat "druk" geweest binnen de club. Zijn er gesprekken geweest met trainers / leiders, plannen gemaakt over communicatie, over de inrichting van de kantine en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een van de punten die ik daaruit wil noemen is dat we aan het eind van dit seizoen afscheid gaan nemen van Ferry Hendrikse. Hij neemt na 3 jaar afscheid als HJO en trainer van Jong Huizen. Ferry heeft te kennen gegeven dat hij volgend jaar naar DVS'33 zal vertrekken. Erg jammer, maar ik wens hem persoonlijk veel succes in zijn nieuwe uitdaging. Daarin tegen zijn we met Arnold Klein - onze trainer van het eerste - tot een mooie overeenstemming gekomen. Arnold zal ook volgend seizoen 22/23 voor de groep staan. Daar ben ik persoonlijk zeer blij mee. Met de werkwijze en inbreng van Arnold vertrouw ik erop dat we huidige seizoen en ook komend seizoen goed gaan afsluiten. En ja, ik hoop met heel mijn hart dat dat toch een stapje hoger zal gaan worden. Wat ook een zeer positief nieuws is is dat de kern van de spelersgroep van het eerste al toezegging heeft gedaan en de contracten hebben getekend voor volgend seizoen. Dat geeft rust en vertrouwen. 

  En nu voetballen!
  Maar wanneer gaan we nu weer voetballen? De competities zullen aanstaande zaterdag voor een deel van onze jeugd weer starten. De eerste competitiewedstrijd van ons eerste elftal zal 5 februari plaatsvinden. Waar en welke tegenstander dat is laat nog even op zich wachten. Gelukkig spelen we daarvoor, aanstaande zaterdag, een oefenwedstrijd in Rotterdam tegen XerxesDZB. Zij staan op een 5de plek in de 1e Klasse B competitie. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

  Al met al, we gaan weer beginnen!! Ik heb er zin in! Enorm veel zin in! Ik wens iedereen binnen onze vereniging een sportieve herstart van het seizoen toe en tot snel op de club.

  Jaco den Hollander
  Voorzitter s.v. Huizen

  Gerelateerde artikelen

  31 januari 2022

  We spelen de 27 minuten uit!

  25 januari 2022

  Welke spelers verlengen nog meer?

  Goed nieuws! Deze spelers blijven op de Wolfskamer

  19 januari 2022

  Theo Visser & Joshua Lo-Asioe verlengen contract