Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  We gaan beginnen!

  Gepubliceerd op:

  We gaan los!

  Na een seizoen waarin de buren en Huizen lang in elkaars spoor bleven, wist Huizen het kampioenschap veilig te stellen in de wedstrijd uit tegen de buren. Dit kampioenschap vormt het entreebewijs voor de hoofklasse, sinds dit seizoen is omgedoopt tot de 4de divisie. Na de oefencampagne die, logischerwijs, gepaard ging met wisselende uitslagen, begint aanstaande zaterdag het echte werk als de competitie (4de divisie B) van start gaat. Deze competitie is een mix van onbekende tegenstanders en tegenstanders waar Huizen in het (recente) verleden competitiegenoot van was waaronder Ajax, DHSC en Genemuiden. Ook de tegenstander van aanstaande zaterdag, SDV Barneveld, was in o.a. seizoen 2013/2014 competitiegenoot van Huizen en degradeerde dat jaar naar de 1ste klasse. In deze klasse kwam het ook afgelopen seizoen uit en wist via de nacompetitie een plek in de 4de divisie te bemachtigen.

  Vooraf is het lastig een voorspelling te doen: er is geen sprake van recente ontmoetingen en ook Barneveld kende wisselende uitslagen in de oefencampagne. Wel zullen beide elftallen hun debuut willen vieren met een overwinning. Hierbij is de steun van de groengele supporters altijd welkom en wij hopen u dan ook in Barneveld te treffen.

  De aftrap wordt 15:00 genomen op sportpark Norschoten gelegen aan Barnseweg 9 te Barneveld. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u het duel ook volgen via het Twitter account @svHuizen

  Gerelateerde artikelen