Wat een bijzondere tijden!
    25 mrt 2020
    wat-een-bijzondere-tijden

We hopen oprecht dat al onze leden, vrijwilligers, trainers, scheidsrechters, supporters en andere betrokken bij s.v. Huizen gezond zijn en blijven.

Zo gek dat we midden in een voetbalseizoen moeten stoppen met voetballen en alle sociale activiteiten moeten staken. We missen iedereen op en langs de velden en in de kantine. Juist nu, nu je lekker naar buiten wilt omdat het voorjaar wordt en elkaar wilt ontmoeten, is dat niet mogelijk. Maar de reden is helder, met elkaar zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk mensen ziek worden door even niet bij elkaar te komen. En dat is belangrijker dan even niet kunnen voetballen! Hoe lang dit allemaal gaat duren, is onduidelijk. Samenkomsten zijn tot 1 juni verboden.

Voor sportclubs betekent het dat er bijvoorbeeld geen clubbijeenkomsten, ledenvergaderingen, evenementen en toernooien georganiseerd mogen worden. Het sluiten van sportclubs en sportvoorzieningen is een aparte maatregel en geldt tot en met 6 april. Uiterlijk 6 april wordt er besloten over het al dan niet verlengen van de maatregel om sportclubs te sluiten. Maar wat het betekent als sportclubs na 6 april wel weer open zouden mogen, weten we niet. We blijven de ontwikkelingen volgen. En zodra er duidelijkheid is over de rest van dit voetbalseizoen, kunnen we bedenken wat dit betekent voor onze sportvereniging en zullen we jullie hierover informeren.

Maar hoe lang het ook duurt, het is belangrijk dat we allemaal balgevoel houden. Hebben jullie de voetbaloefeningen van Voetbalschool Weber al gezien? Leuke oefeningen die je in de tuin kunt doen.

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf! En houd je aan de maatregelen, zodat we elkaar hopelijk snel weer zien op en langs de velden.

Het bestuur van s.v. Huizen

Annelies, Fred, Gerlinde, Hein, Jaco en Jan Mark