https://www.svhuizen.nl/walking-football-opgenomen-in-fitstars-project/_430_n__25_NL_4111_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Vrijwilligers gezocht
  14 jun 2019
  vrijwilligers-gezocht
  Overlijden Henk Bout
  26 feb 2019
  overlijden-henk-bout
  Wintertoernooi.
  12 jan 2019
  wintertoernooi
  Op zaterdag 29 dec en 5 jan organiseert sv Huizen weer het 3x3 en 4x4 toernooi voor de jeugd bij Tafeltennisvereniging Huizen.
  zaalvoetbaltoernooi-29dec-en-5jan
  Bijzondere leden
  27 nov 2018
  bijzondere-leden

  FitStars, het project om senioren sociaal en actief in beweging te krijgen, start 12 november. Senioren die niet sporten en weinig bewegen kunnen voor 4 euro per keer 12 weken lang kennismaken met een van de geselecteerde sporten die speciaal zijn afgestemd op hun talenten en die passen bij het fysieke vermogen.

  Als ze de sport leuk vinden, kunnen ze daarna lid worden van de sportvereniging en doorgaan met sporten. "Het project is bedoeld om mensen sociaal in beweging te krijgen. Er is dan ook een gezellig koffie- of theemoment bij elk van de activiteiten", legt Anita Campbell uit.

  Samenwerking
  Zij heeft met Rubin Vos de leiding over het project FitStars. Rubin: "Het programma is een samenwerking van Sport Platform Huizen, de gemeente, Versa Welzijn en NOC*NSF en er is een subsidie voor verstrekt."

  Anita: "Op dit moment doen vijf sportverenigingen mee: s.v. Huizen met walking football, Tennisvereniging Huizen met touchtennis, Laresz met dansen en fitness, Turnlust met sportmix en Osorezu Budosporten met Veilig op straat. Deze activiteiten zijn uit te proberen de 6 weken voor kerst en de 6 weken daarna."

  Sporten
  Nora Tee (74) en Stanley Tee (83) gaan niet meedoen aan het programma, omdat zij zelf al heel veel sporten. Jac de Kruijff (80) juist wel: "Ik heb van huis uit wel meegekregen om te sporten en ik heb vroeger wel veel gesport, maar door omstandigheden zeker het laatste jaar niet meer."

  "Soms word ik het zat en dan stop ik ermee. Sport is niet zaligmakend. Er zijn nog veel meer leuke dingen te doen, zoals de schouwburg bezoeken. Ik weet wel dat sporten goed voor mij is, daarom ga ik bij FitStars meedoen aan walking football en touchtennis.

  (bron: Nieuwsblad van Huizen)

  Start zalmactie 2018
  11 nov 2018
  start-zalmactie-2018
  Scouts voor de jeugd
  22 okt 2018
  scouts-voor-de-jeugd
  De commissie Voetbal
  19 okt 2018
  de-commissie-voetbal
  sv Huizen AVG-proof
  16 sep 2018
  sv-huizen-avg-proof
  Straatvoetbaltoernooi
  26 jun 2018
  straatvoetbaltoernooi
  Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd traditiegetrouw de opbrengst van de Zalmactie bekend gemaakt...
  nettowinst-zalmactie-2017-van-8-308
  Op dinsdag 27 juli overleed na een korte, slopende, ziekte Theo Hagen. Hij heeft vele jaren als clubscheidsrechter bij onze club gefloten...
  voormalig-clubscheidsrechter-theo-hagen-overleden