https://www.svhuizen.nl/vuurdoop-jo13-2/n4375c56
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Vuurdoop Jo13-2
  2 sep 2019
  sv Huizen JO13-2 Ron Hansen
  De kop is eraf.
  vuurdoop-jo13-2

   so Soest -  sv Huizen (2-0) 8-0

  Met nauwelijks traingsuren in de benen moest de Jo13-2 vandaag aantreden in de beker tegen So Soest Jo13-2.

  Voor het eerst op een heel veld, in een nieuwe samenstelling en dan meteen tegen een grotendeels 2e jaars team ga er maar aan staan.

  Zonder dat er een bal getrapt was waren we al van het kastje naar de muur gestuurd eerst naar veld 1 toen toch maar naar veld 2 om uiteindelijk een 1/2 uur later dan gepland af te trappen op veld 5. 

  De eerste 15 minuten speelden we aardig mee, combineerden we zo nu en dan leuk en wisten we de tegenstander van de goal af te houden. Na een kleine 20 minuten moesten we dan toch de bal uit het net halen een goede aanval na balverlies van ons betekende de 0-1.  Helaas viel ook de 0-2 er snel achteraan , het was duidelijk zichtbaar dat So Soest fysiek sterker was en al goed op elkaar ingespeeld.

  Ondanks dat onze jongens wel wilden kon je goed zien dat de conditie voor een groot veld en het spelletje wat anders vraagt van de spelers dan in de Jo12. En daar moet aan gewerkt worden.

  In de 2e helft bleek het, met slechts 1 wissel  en een graad of 28, niet meer te belopen voor de jongens So Soest sneed als boter door de verdediging en onze linies stonden veel te ver uit elkaar om de eer nog te redden. Zo werd het uiteindelijk 0-8 en daar viel niets op af te dingen. Jo13-2 jammer en volgende keer beter!