logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde

Aanmelden vrijwilligerstaken

Middels dit formulier kunt zich aanmelden om een of meerdere vrijwilligerstaken op zich te nemen.
    Nadat u zich aangemeld heeft, zal de desbetreffende coordinator contact met u opnemen om verdere afspraken te maken.

beschikbaarheid

Je kunt  je beschikbaarheid aangegeven op twee manieren (meerdere antwooren mogelijk)

• incidentele uitvoerende vrijwilligerstaken: bijvoorbeeld een bardienst, helpen in de kantine, helpen op een eenmalig evenement zoals bijvoorbeeld een toernooi of anders activiteiten zoals Samenloop voor Hoop, ondersteuning wedstrijdsecretariaat op zaterdag
    • Regelmatig terugkerende uitvoerende vrijwilligerstaken: wedstrijd fluiten, leider en/of trainer van een team, veldbeheer, schoonmaakploeg, automisering...
    • Organisatorische vrijwilligerstaken: bestuurslid, categorievertegenwoordiger, lid van een commssie

Ik meld me graag aan om (vink gewenste optie aan)

Taken

Bij sv Huizen zijn een groot aantal verschillende werkzaamheden die door vrijligers worden uitgevoerd. Hieronder kan je aangeven taak of taken jij voor de vereniging wilt gaan doen. Voor een aantal groepen taken wordt gewerkt een app (inzetrooster.nl) waarin je eenvoudig kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent en ook eenvoudig een oproep kunt doen om een vervanger te zoek als je verhindert bent. Als je voor een van deze taken aanmeld zul je hiervoor inlogcode ontvangen.

Ik kan benaderd voor een of meer van de volgende taken
    (Vink een of meerdere taken aan)

Commissies

Naast het uitvoeren van de vrijwilligers taken kan je ook lid worden van een commissie. Je kunt dan op organisatorisch vlak de vereniging ondersteunen. Er zijn diverse commisies actief binnen onze vereniging.Ook voor de commisies worden regelmatig leden gezocht. Als je interesse hebt om lid te worden van een van de commissies kan je dat hieronder aangeven. Een van de leden van de commisie zal contact met je opnemen om uit te leggen wat er wordt verwacht.

Vink aan over welke commissies je meer informatie zou willen ontvangen.

Heb je een algemene vraag of opmerking, dan kun je die hieronder stellen.

Vraag
    Versturen

Bedankt voor het invullen, druk op aanmelden om het formulier te verzenden.