logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde

Doelstelling.

Het vrijwilligersbeleid binnen SV Huizen is gericht op het werven, efficient inzetten en behouden van vrijwilligers. Doel hierbij is om vrijwilligers in te zetten op een geschikte en motiverende plek binnen de vereniging. Dit moet leiden tot het uitvoeren van zoveel mogelijk verenigingstaken door vrijwilligers. Daarnaast draagt dit bij aan het verhogen van een goede sfeer en een groot gevoel van saamhorigheid.  Bovendien zorgt dit voor een grote aantrekkingskracht van nieuwe potentiele leden. Doelstelling is om een vereniging om een vereniging te zijn waarbij iedereen zich uitgenodigd voelt om een steentje bij te dragen. Niet omdat het verplicht is, maar omdat men dat wil als lid van de vereniging. Bovendien is het goed voor ieders persoonlijke ontwikkeling, het staat goed op je CV en je kunt er leuke sociale contacten aan over houden. Het motto is: SV Huizen, een club waar iedereen zich welkom, maar ook verantwoordelijk voelt.