Vrijwilligers gezocht!
    18 aug 2020
    vrijwilligers-gezocht

Vrijwilligers gezocht 1

Wij zijn op zoek naar die leden die ons willen helpen bij het volgende: Iedere zaterdag moeten alle bezoekers van ons sportpark worden geregistreerd, tenzij ze bezwaar maken. Wij zijn dringend op zoek naar leden die bij deze inschrijftafel willen staan. Natuurlijk werken we volgens rooster.  Help ons! door de coronamaatregelen zijn er in een korte tijd veel taken bij gekomen en we kunnen het niet alleen.
    En je weet: Vele handen maken licht werk!
    Opgave: bestuur@svhuizen.nl

Vrijwilligers gezocht 2 (met groene vingers en spierballen)

Om de kids te kunnen laten trainen en spelen op mooie gras velden moet er op de vereniging het een en ander gedaan worden.
    Denk aan grasmaaien, lijnen trekken en  sproeien. Ook het verplaatsen en klaar maken van de velden voor de wedstrijden gebeurt door vrijwilligers. Daar kunnen we handjes bij gebruiken die dat leuk vinden om te doen.

Dus heb je hier zin in en tijd voor dan horen we dat graag. Het gaat om een aantal uur per week en dan ook op de vrijdagmiddag of de zaterdagmorgen vroeg.

Het is leuk met vrijwilligers iets voor de vereniging te doen

Voor meer info mail naar:
    vrijwilligerscommissie@svhuizen.nl