Afgelopen zaterdag verloor Huizen helaas voor de tweede keer op rij in de thuiswedstrijd tegen DHSC (0-1). Komende zaterdag gelukkig direct een herkansing als Huizen afreist naar Noordwijk voor de wedstrijd tegen SJC.

SJC staat momenteel net onder de stippellijn op een 13de plaats nadat er 13 punten in evenzoveel wedstrijden zijn behaald. Zowel nummer 14 (DHSC) en 15 (CSV BOL) hebben nog wedstrijden tegoed en kunnen bij overwinningen in die wedstrijden over SJC heen. SJC zal naar verwachting voor een overwinning gaan om de achtervolgers achter zich te houden en net als Huizen weer een overwinning te boeken na twee verliespartijen op rij. Hierbij verloor SJC afgelopen zaterdag met 4-1 uit bij Ajax en sowieso moest SJC tot nog toe al 28 keer de bal uit het net vissen. Voor Huizen liggen er dan zeker ook kansen om tot scoren te komen op weg naar een overwinning. Tegelijk bewees afgelopen zaterdag dat statistieken niet zoveel zeggen aangezien de teller bij DHSC ook op reeds 27 tegendoelpunten stond. Het is dus vooral even afwachten wat deze wedstrijd gaat brengen in de hoop dat Huizen komende zaterdag in ieder geval een keer het net van JSC weet te vinden.

Uiteraard is ook dit keer uw support welkom in de wedstrijd die om 14:30 wordt afgetrapt op het gemeentelijk sportpark S.J.C., Lageweg 6 te Noordwijk. De wedstrijd is ook te volgen via het Huizen account op X van @svHuizen

Aankondiging s.v. Huizen