Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Voorbeschouwing s.v. Huizen - HZVV

  Gepubliceerd op:

  Afgelopen zaterdag speelde Huizen een knotsgek duel uit bij DHSC. Na een 1-3 voorsprong kwam Huizen op een 6-3 achterstand. In de slotfase kwam Huizen nog wel terug tot 6-5, maar hier bleef het bij en moest Huizen dan ook huiswaarts keren met een nederlaag.

  Komende zaterdag gelukkig weer een nieuwe kans op drie punten als Huizen gastheer is voor HZVV. Een tegenstander die Huizen kent vanuit seizoen 2017/2018. Ook HZVV wist zich dat seizoen niet te handhaven in de Hoofdklasse, maar wist wel na een jaar in de 1ste klasse direct weer terug te keren in de Hoofdklasse en hier ook te blijven. In het huidige seizoen heeft HZVV tot nog toe nogal wisselende resultaten geboekt: na een overwinning in de tweede wedstrijd werd vervolgens twee keer verloren. Afgelopen zaterdag pakte HZVV een punt door Ajax op 0-0 te houden waarmee het totaal aantal punten op vier komt. Hiermee moet HZVV op dit moment genoegen nemen met een 14de plaats. Het gat met Huizen, dat een 6de plaats bezet, is echter maar 3 punten en HZVV kan dus zomaar langszij komen. Met negen doelpunten tegen zit HZVV ongeveer op het gemiddelde van deze competitie, maar voorin werden tot nog toe slechts vier doelpunten geproduceerd. Voor Huizen zijn er dan ook zeker kansen om de ‘0’ te houden en tegelijk voorin de lijn van de afgelopen twee, doelpuntrijke, wedstrijden door te trekken op jacht naar drie punten. Uiteraard hopen wij u hierbij te verwelkomen als toeschouwer.

  Pupillen van de week zijn deze week Joëlle Veerman & Milla 's Gravemade uit de MO11-1.

  Mocht u niet aanwezig kunnen zijn: u kunt de wedstrijd volgen via het Twitter account @svHuizen

  De wedstrijd wordt om 14:30 afgetrapt en de wedstrijdbal wordt aangeboden door de Hypotheekshop waarvoor hartelijk dank! 

  Gerelateerde artikelen