Voorbeschouwing Quick Boys - Huizen
    12 sep 2012
    Voorbeschouwing Quick Boys - Huizen Na het gelijke spel (2-2) in de thuiswedstrijd tegen DTS Ede wacht het eerste elftal van Huizen zaterdag 15 september a.s. een zware klus. Er wordt afgereisd naar Katwijk, waar het gerenommeerde Quick Boys de tegenstander zal zijn.
    voorbeschouwing-quick-boys-huizen

Na het gelijke spel (2-2) in de thuiswedstrijd tegen DTS Ede wacht het eerste elftal van Huizen zaterdag 15 september a.s. een zware klus. Er wordt afgereisd naar Katwijk, waar het gerenommeerde Quick Boys de tegenstander zal zijn. Quick Boys is voor velen de absolute favoriet voor de titel in de hoofdklasse A, maar verloor verrassend de competitie-opening in eigen huis tegen debutant tegen VVA ’71. Zaterdag jl kwam Quick Boys niet in actie doordat de burgemeester van Edam-Volendam de wedstrijd Volendam – Quick Boys verbood in verband met de Volendamse kermis en de te verwachten drukte in het palingdorp.

Quick Boys zit dus nog zonder punten en zal er alles aan doen om zaterdag met een acceptabel resultaat van het veld te stappen. Een ‘acceptabel resultaat’ voor Quick Boys is echter hoogstwaarschijnlijk alleen de volle winst. De ambitieuze Katwijkse vereniging met de prachtige accommodatie in de duinen, wil dit seizoen nu toch echt de begeerde promotie naar de topklasse maken om dan weer te kunnen voetballen tegen de echte ‘amateur’ top.
    Huizen zal zich natuurlijk niet zomaar bij de dadendrang van Quick Boys neerleggen. De ploeg weet dat de druk bij Quick Boys ligt en zal daar gebruik van willen maken. Vorig seizoen wonnen de Huizers zeer verrassend maar verdiend bij Quick Boys (1-2) en waarom zou zoiets nu niet kunnen. VVA’71 heeft zoals gezegd in de competitieouverture laten zien dat Quick Boys ook dit seizoen zeker niet onverslaanbaar is; dus ook voor Huizen liggen er mogelijkheden. Het zal zeker niet makkelijk worden maar Tijs Schipper, gepokt en gemazeld in het zaterdagvoetbal, zal juist voor dit soort wedstrijden met een goede tactiek op de proppen komen. Als de boel achterin dicht gehouden kan worden, zit er met de snelle aanvallers van Huizen altijd een verrassing in.

De wedstrijd op sportpark Nieuw Zuid in Katwijk begint om 15.00 uur.

Van Quick Boys ontvingen wij de volgende informatie:

Parkeersituatie
    U wordt gewezen op de parkeersituatie rondom sportpark Nieuw Zuid. Het parkeerbeleid van de gemeente Katwijk is zodanig dat in de nabije omtrek van sportpark Nieuw Zuid veelal sprake is van 'betaald parkeren' dan wel van gereserveerde parkeerruimte voor vergunninghouders. Daar door politie Hollands Midden is aangegeven dat parkeercontrole in de directe omgeving kan plaatsvinden adviseert het bestuur van K.v.v. Quick Boys de supporters van de bezoekende vereniging alsmede de neutrale toeschouwers van buitenaf om gebruik te maken van parkeerterrein Zuid (gelegen aan de Sportlaan). Dit is een parkeerterrein met voldoende parkeercapaciteit waarbij van 1 april tot 30 september sprake is van betaald parkeren (1,20 euro/uur). Via betreffend parkeerterrein kunt u via een toegangspad langs de duinenrij gebruik maken van de achteringang (ingang Zuid) van het sportpark.
    Een andere optie is uw voertuig te parkeren op de Nachtegaallaan op ongeveer 5 minuten lopen van het sportpark. Supporters uit Katwijk wordt dringend verzocht, voor zover mogelijk, met de fiets naar sportpark Nieuw Zuid te komen.

Routebeschrijving
    Vanuit zowel richting Amsterdam als richting Den Haag de snelweg A44 volgen. Nabij Leiden de afslag Katwijk/Noordwijk (N206) nemen. De N206 volgen tot Katwijk, zodra in Katwijk aangekomen (na twee grote kruisingen met verkeerslichten) op de N206 rechts aanhouden en borden Katwijk volgen, vervolgens nabij ‘RK kerk / Callaoweg’ afslag Katwijk Centrum nemen, bij verkeerslichten linksaf richting Katwijk Centrum. Via de ‘Zeeweg’ borden ‘Katwijk Centrum/Parkeren Zuid Boulevard’ aanhouden. Bij tweede rotonde driekwart, borden ‘Parkeren Zuid Boulevard’ aanhouden. Vervolgens bij eerste rotonde rechtsaf, via ‘Parklaan’ nog altijd borden ‘Parkeren Zuid Boulevard’ volgen. Na een kilometer, direct na de rotonde ligt Sportpark ‘Nieuw Zuid’ aan de linkerzijde. Parkeergelegenheid op parkeerterrein Zuid, gelegen aan de ‘Sportlaan’ aan de achterzijde van het sportpark.