Voorbeschouwing Montfoort`19 - Huizen
    8 okt 2020
    voorbeschouwing-montfoort-19-huizen

Op een, door de nieuwe coronamaatregelen, nagenoeg verlaten Wolfskamer wist Huizen afgelopen zaterdag niet verder te komen dan 0-0 tegen SVL. Dit mede doordat Huizen de kansen niet om wist te zetten in een doelpunt. Hiermee is in drie wedstrijden één keer gewonnen en even zo vaak gelijkgespeeld en verloren. Met deze vier punten staat Huizen logischerwijs dan ook in de middenmoot op plek 8.

De tegenstander van aanstaande zaterdag Montfoort ’19, een fusie van oude bekende v.v. Montfoort en MSV ’19, kende een slechtere start: de eerste drie duels gingen verloren en het deelt dan ook de laatste plaats met LRC. In deze duels kwam Montfoort slechts drie keer tot scoren en werden er acht tegentreffers geïncasseerd. Op papier moeten er voor de Huizer aanval dan ook voldoende mogelijkheden liggen om aanstaande zaterdag tot scoren te komen. Gezien het beperkt aantal doelpunten van Montfoort is de 0 houden zeker geen onmogelijkheid voor de defensie van Huizen. Dit zou dan leiden tot een overwinning die meer dan welkom is om weer wat aansluiting te krijgen met de kopgroep. Het is uiteraard wel even afwachten wat voor tegenstander Huizen treft: één die in de touwen hangt of een team dat gebrand is op een overwinning om de beroerde start weg te spoelen.

Ook deze wedstrijd wordt helaas zonder publiek gespeeld. De westrijd is weer te volgen via een livestream. Klik hier om naar de livestream-pagina van Huizen-1 te gaan.