Voorbeschouwing Huizen - Quick Boys
    31 jan 2013
    Voorbeschouwing Huizen - Quick Boys Zaterdag a.s. (2 februari) wordt de competitie in de Hoofdklasse A hoogstwaarschijnlijk weer hervat. Het eerste elftal van s.v. Huizen speelt dan een thuiswedstrijd tegen het gerenommeerde Quick Boys.
    voorbeschouwing-huizen-quick-boys

De Katwijkers werden vooraf gerekend tot een van de serieuze kanshebbers voor het kampioenschap, maar de ploeg vindt zich na 13 speelronden op de 7e plaats met 17 punten. s.v. Huizen heeft uit een zelfde aantal wedstrijden drie punten minder vergaard als de Katwijkse opponent en vinden we daarmee in de rangschikking terug op de 11e plaats.
    De matige prestaties van Quick Boys deed het bestuur van de Katwijkse voetbalclub besluiten de samenwerking met trainer Jos van Eck tussentijds te verbreken. Eind oktober van het vorige jaar werd van Eck de laan uitgestuurd. Het seizoen wordt afgemaakt door Gerard de Geus (de voormalig assistent-trainer), die daarbij geassisteerd wordt door oud Quick Boys 1-speler Jaap van Duijn. Onder leiding van de Geus is Quick Boys bezig aan een redelijke reeks, die zij ongetwijfeld zaterdag in Huizen een vervolg zal willen geven.

Huizen behaalde in de laatste competitiewedstrijd voor de vorstperiode een belangrijke driepunter in de thuiswedstrijd tegen ODIN’59. Uiteraard wil de ploeg die lijn doortrekken om zo weer aan te haken bij de brede middenmoot. Met het thuisvoordeel van ‘de Wolfskamer’ waar de ploeg moeilijk te kloppen is, zijn daarvoor zeker mogelijkheden. Trainer Tijs Schipper kan beschikken over een fitte selectie, waarin iedereen doordrongen is van het belang van de wedstrijd. Het belooft dus een spannende strijd te worden.

Wedstrijdbalsponsor
    De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is geschonken door Hypotheekshop Huizen. De aanvang van deze wedstrijd op de Wolfskamer is zoals gebruikelijk om 14.30 uur.