https://www.svhuizen.nl/voorbeschouwing-huizen-dovo/n90c30
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Voorbeschouwing Huizen - DOVO
  10 okt 2012
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - DOVO Zaterdag wacht het eerste elftal van Huizen opnieuw een thuiswedstrijd. Het belooft een interessante ontmoeting te worden op sportpark De Wolfskamer. Bij wedstrijden van Huizen vallen tot nu toe de meeste treffers in de hoofdklasse A.
  voorbeschouwing-huizen-dovo

  Zaterdag wacht het eerste elftal van Huizen opnieuw een thuiswedstrijd. Het belooft een interessante ontmoeting te worden op sportpark De Wolfskamer. Bij wedstrijden van Huizen vallen tot nu toe de meeste treffers in de hoofdklasse A. De ploeg van trainer Schipper heeft de meeste doelpunten gescoord maar ook de meeste tegengoals moeten incasseren. Spektakel gegarandeerd!

  Vorig seizoen stonden Huizen en DOVO ook tegenover elkaar in competitieverband waarbij de balans duidelijk uitviel in het voordeel van Huizen. Thuis klopte Huizen DOVO met een duidelijke 4-1 en in Veenendaal sleepte het een zwaar bevochten 0-1 in de wacht. DOVO speelde zich als promovendus vorig seizoen pas in de slotfase veilig voor nóg een seizoen hoofdklasse. Ook dit seizoen moet DOVO nog duidelijk de weg naar boven vinden. Steuntje in de rug was afgelopen zaterdag de tweede overwinning van dit seizoen. Op sportpark Panhuis werd Odin’59 met kleinst mogelijke verschil verslagen. Huizen en DOVO kennen een rijk verleden waarin beide ploegen elkaar twintig keer troffen op De Wolfskamer. Van die twintig keer wisten de Veenendalers liefst elf keer te zegevieren, vijf keer won Huizen en vier keer werden de punten gedeeld. Maar zoals bekend bieden behaalde resultaten in het verleden geen garantie voor de toekomst….

  Voor iedereen die de s.v. Huizen een warm hart toedraagt zou het geweldig zijn als de ploeg komende zaterdag opnieuw drie punten kan bijschrijven. De eclatante winstpartij op Volendam Van vorig weekeinde betekende dat het elftal inmiddels aansluiting heeft gevonden met de middenmoot. Een eventueel positief resultaat tegen DOVO zou betekenen dat de geel/groenen aansluiting vinden met de subtoppers in de Hoofdklasse A. Zo ver is het nog niet, want DOVO is ook dit seizoen een taaie opponent. Waar in duels bij Huizen regelmatig het net vibreert heeft DOVO veel moeite om tot scoren te komen. In zeven duels schoot het slechts vijf keer raak waarmee het tot de minst scorende ploegen in de Hoofdklasse behoort. Daartegenover staat wel dat de defensie met slechts zeven tegentreffers een solide indruk maakt. De technische staf van Huizen kan in ieder geval weer beschikken over rechtervleugelverdediger Danny Benning die terug keert van een schorsing.

  De aftrap zaterdagmiddag is op het vertrouwde tijdstip van half drie. De wedstrijdbal voor het treffen met DOVO is beschikbaar gesteld door Klein Vleeswarenspecialist, waarvoor onze hartelijke dank.