Voorbeschouwing Huizen - Bennekom
    31 okt 2013
    Na de even miraculeuze als plezierige overwinning in Heemskerk waar ODIN ’59 binnen 12 minuten van 2-0 naar 2-3 werd gespeeld, wacht zaterdag a.s. de thuiswedstrijd tegen Bennekom
    voorbeschouwing-huizen-bennekom

Na de even miraculeuze als plezierige overwinning in Heemskerk waar ODIN ’59 binnen 12 minuten van 2-0 naar 2-3 werd gespeeld, wacht zaterdag a.s. de thuiswedstrijd tegen Bennekom.

Deze ploeg is na een matige seizoenstart aardig op dreef gekomen en won afgelopen zaterdag door doelpunten van Ahmed Kilic, Mo Bendadi, Marco van Rooijen en Kevin Sissing overtuigend met 4-0 van DVS ’33 Ermelo. Huizen zal dus geen gemakkelijke middag krijgen tegen de rood/witten. De bespelers van het sfeervolle sportpark de Eikelhof uit Bennekom zijn trouwens in het verleden altijd al geduchte tegenstanders van Huizen geweest. Vorig seizoen hield Huizen slechts één punt over aan de dubbele onderlinge confrontatie. In Bennekom werd het in twee bedrijven 1-0 voor de thuisploeg (de eerste wedstrijd werd halverwege gestaakt i.v.m. een blessure van de scheidsrechter) en op sportpark de Wolfskamer werden de punten gedeeld (1-1). De formatie van trainer Eric Speelziek speelt goed, aanvallend voetbal met als gevaarlijkste man Kevin Sissing, die het zaterdag a.s de Huizer defensie ongetwijfeld weer moeilijk zal maken.  Ook Mo Bendadi heeft het net dit seizoen al drie keer gevonden.

Laten we hopen dat ook deze keer het geluk aan Huizen zijde ligt en de drie punten in Huizen blijven.

Gilermo Pengel tijdens de ontmoeting met Bennekom vorig seizoen (foto Henk Heijnen)