Voorbeschouwing Huizen - Bennekom
    2 mei 2013
    Voorbeschouwing Huizen - Bennekom Met een thuisduel tegen Bennekom speelt het eerste elftal van de s.v. Huizen alweer de laatste thuiswedstrijd van het voetbalseizoen 2012-2013.
    voorbeschouwing-huizen-bennekom

In het treffen met Bennekom staat er voor Huizen weinig tot niets meer op het spel. De play-offs voor promotie naar de Topklasse is twee speelronden voor het einde uit het zicht verdwenen. Om de nacompetitie om lijfsbehoud te ontlopen heeft Huizen officieel nog een punt nodig maar gezien het resterende programma moet het wel heel raar lopen wil Huizen zich nog in gevaar brengen. Voor tegenstander Bennekom ligt het net even anders. De Gelderlanders, in het bezit van de 2e periode titel en daardoor 18 mei startend in de nacompetitie om promotie naar de Topklasse, hebben een punt minder dan Huizen en lopen daardoor iets meer risico om in die ‘andere’ nacompetitie te recht te komen.

Behalve dat Huizen de punten graag op De Wolfskamer wil houden, waar het overigens sinds half november niet meer verloren heeft, zal de wedstrijd tegen Bennekom in het teken staan van afscheid nemen. Behalve dat de trainers Schipper en De Vries volgend seizoen iets anders doen zal ook de selectie van Huizen een forse gedaanteverwisseling ondergaan. Tal van spelers zijn zaterdagmiddag voor het laatst in het geel-groen te bewonderen.

Een reden te meer om een bezoek te brengen aan sportpark De Wolfskamer waar om 14.30 uur wordt afgetrapt met een wedstrijdbal die beschikbaar is gesteld door Bunschoten Herenmode.