https://www.svhuizen.nl/voorbeschouwing-huizen-ajax/n302c30
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Voorbeschouwing Huizen - Ajax
  27 mrt 2013
  s.v. Huizen
  Voorbeschouwing Huizen - Ajax Zaterdagmiddag ontvangt het 1e elftal van Huizen op de Wolfskamer Ajax. De confrontatie met Ajax stond eerder op de rol maar het hardnekkige winterweer was tot twee keer toe spelbreker.
  voorbeschouwing-huizen-ajax

  Zaterdagmiddag ontvangt het 1e elftal van Huizen op de Wolfskamer Ajax. De confrontatie met Ajax stond eerder op de rol maar het hardnekkige winterweer was tot twee keer toe spelbreker.

  De Amsterdammers hadden vooraf de competitie als promovendus ambitieuze plannen om door te stoten naar de Topklasse maar halverwege het seizoen werd toch duidelijk dat de Amsterdammers rechtstreekse promotie wel kunnen vergeten. Behalve dat Huizen voor de negende(!) achtereenvolgende keer ongeslagen wil blijven en het wederom belangrijke punten in eigen huis wil houden is de formatie van trainer Tijs Schipper ook nadrukkelijk op zoek naar sportieve revanche. Immers, in Amsterdam ging Huizen tijdens de seizoenouverture keihard met 5-1 onderuit. Afgezien van een korte periode in de eerste helft was er op die ruime overwinning toentertijd niets af te dingen. Weet Huizen een positief resultaat tegen Ajax te behalen dan staat weinig meer in de weg voor een mooi competitieslot waarin Huizen amper nog benauwd naar benden hoeft te kijken. 

  Wedstrijdbalsponsor

  De wedstrijdbalsponsor voor het altijd interessante treffen tussen Huizen en Ajax is Kwekerij Nieuw Valkeveen uit Naarden. Let op: de aftrap op de Wolfskamer is zaterdagmiddag om 17.00 uur.

  Jan Spilt

  In de openingswedstrijd van het seizoen werd het 5-1 op De Toekomst (foto Rob van Vliet / Ajax Amateurs)