Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Voorbeschouwing DHSC - s.v. Huizen

  Gepubliceerd op:

  Afgelopen zaterdag wist Huizen de nare smaak, van het verlies de week daarvoor, weg te spoelen door met liefst 5-0 te winnen. Nadat de eerste grote kans voor Flevo Boys was, wist Huizen al voor rust uit te lopen naar een 4-0 voorsprong en kon vervolgens de wedstrijd comfortabel uitspelen. Komende zaterdag reist Huizen af naar Utrecht voor de wedstrijd tegen DHSC. DHSC verloor twee weken geleden met 4-7 van Flevo Boys, een uitslag die wel kenmerkend is voor deze competitie waarin iedereen van iedereen blijft winnen. Dit zorgt ervoor dat, middels het winnen van de andere drie wedstrijden, DHSC gedeeld koploper is met Swift, Ajax en Eemdijk.  

  Met DHSC treft Huizen een tegenstander die het nog kent uit seizoen 2018/2019. In dit seizoen werd DHSC kampioen en verschafte zich zo toegang tot de hoofdklasse waarin het ook de tussenliggende seizoenen uitkwam. In 2018/2019 moest Huizen uit een 2-1 nederlaag slikken en kwam thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Nadien zijn de elftallen dusdanig veranderd dat dit niets zegt over de komende wedstrijd. Wat in ieder geval wel duidelijk is, is dat DHSC in de eerste vier wedstrijden liefst 12 doelpunten wist te maken en de Huizer defensie kan haar borst dan ook nat maken. Tegelijk heeft onder andere de wedstrijd tegen Flevo Boys er voor gezorgd dat DHSC negen tegendoelpunten moest slikken en hier liggen dan ook zeker aanvallende kansen voor Huizen. Al met al zijn dan ook alle ingrediënten aanwezig voor een boeiend duel waarbij Huizen hopelijk op uw steun kan rekenen.  

  De aftrap wordt 14:00 genomen op het sportpark gelegen aan Thorbeckelaan 16 te Utrecht. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u het duel ook volgen via het Twitter account @svHuizen

  Gerelateerde artikelen