Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Voorbeschouwing DETO - s.v. Huizen

  Gepubliceerd op:

  Afgelopen zaterdag helaas opnieuw een 0-0 gelijkspel, in de wedstrijd tegen Ajax, waar Huizen niet zo veel mee op schiet. Komende zaterdag gelukkig direct een nieuwe kans op een driepunter als Huizen de reis maakt naar Vriezenveen voor de uitwedstrijd tegen DETO Twenterand. In tegenstelling tot Huizen wist DETO wel te winnen in de uitwedstrijd tegen HZVV en liefst met 1-5.

  Deze overwinning brengt het totaal aantal punten van DETO op 10 wat resulteert in een 6de plaats op de ranglijst. Huizen vindt zichzelf terug op een 10de plaats, maar tegelijk slechts op één punt afstand van DETO. Mede door de overwinning van afgelopen zaterdag staat het aantal treffers van DETO al op 17 waarmee het enkel DHSC voor zich hoeft te dulden. Tegelijk heeft DETO al 14 tegentreffers moeten incasseren en lijkt het de wedstrijden dus vooral open/aanvallend in te gaan. Als dit ook komende zaterdag het geval is zal Huizen in elk geval een tegenstander treffen met een andere insteek dan die van afgelopen zaterdag.  Hopelijk biedt dit voor Huizen voldoende mogelijkheden om, gesteund door de groengele aanhang, huiswaarts te keren met de volle buit op zak.

  De aftrap wordt 14:45 genomen op het sportpark gelegen aan Schout Doddestraat 48 te Vriezenveen. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u het duel ook volgen via het Twitter account @svHuizen

  Gerelateerde artikelen