Voorbeschouwing Ajax - Huizen
    29 aug 2012
    Voorbeschouwing Ajax - Huizen Met de overwinning in de bekerwedstrijd tegen SDC Putten heeft het eerste elftal van s.v. Huizen de voorbereiding op de competitie afgesloten. In Putten wonnen de Huizers (1-2) maar groots speelden de pupillen van trainer-coach Tijs Schipper zeker niet.
    voorbeschouwing-ajax-huizen

Met de overwinning in de bekerwedstrijd tegen SDC Putten heeft het eerste elftal van s.v. Huizen de voorbereiding op de competitie afgesloten. In Putten wonnen de Huizers (1-2) maar groots speelden de pupillen van trainer-coach Tijs Schipper zeker niet. Die competitiestart ligt zaterdag voor Huizen in Amsterdam op Sportpark de Toekomst (naast de Arena) waar het zaterdagteam van Ajax de tegenstander zal zijn. De Amsterdammers zijn nieuw in de hoofdklasse nadat zij vorig jaar overtuigend kampioen werden in de 1e klasse. De Amsterdamse ploeg heeft zich behoorlijk versterkt en zal zaterdag dan ook een geduchte tegenstander voor Huizen zijn. De jonge ploeg van Tijs Schipper is echter weer een jaar verder in de ontwikkeling die vorig seizoen zo succesvol werd ingezet en is er alles aan gelegen om de competitie op een goede manier te starten. Kortom; het belooft een spannende seizoensouverture te worden.

Aanvang van de wedstrijd is om 14.30 uur.