Vol vertrouwen 2021 in!
    1 jan 2021
    vol-vertrouwen-2021-in

Over 2020 is al veel gezegd en geschreven. Een jaar dat in ieder geschiedenisboek terug zal komen. Maar op Nieuwjaarsdag kijk ik graag vooruit. En vol vertrouwen doe ik dat. Want voor me zie ik weer de volle voetbalvelden met publiek langs de lijn en gezelligheid in de kantine. Nog wel even geduld hebben, dat weet ik, maar als je een positief beeld voor ogen hebt, maakt dat het wachten net ietsje draaglijker.

En in die tussentijd doen we er alles aan om de vereniging gezond te houden. En dat doen we met velen. O.a. de trainers van de jeugd die trainingen en wedstrijden blijven organiseren, de mannen van veldbeheer die de grasmat goed houden en de sponsorborden weer goed gepoetst hebben en vrijwilligers die activiteiten organiseren om inkomsten voor onze vereniging te krijgen.

Zo breng ik graag de nieuwjaarsbingo a.s. zaterdag 9 januari onder de aandacht. Georganiseerd door een aantal leden, die fantastische prijzen hebben geregeld, zodat de opbrengst van de kaartverkoop naar de vereniging kan. Dat wordt een geheel coronaproof gezellige bingo-avond. Doet u ook mee?

U kunt hier uw bingokaart(en) kopen.

En dat we vertrouwen hebben in de toekomst blijkt ook uit de aanschaf van ledverlichting voor de velden. Een volgende stap in het verduurzamen van onze accommodatie, waarmee we straks € 6.000,= per jaar besparen.

Vanuit de overheid en de gemeente hebben we ruime subsidies gekregen dit te realiseren. Om het geld dat we als vereniging er zelf in moeten steken bij elkaar te krijgen, is een obligatie-actie uitgezet. U leent ons nu geld en s.v. Huizen betaalt dat in de komende jaren terug. Er hebben zich al vele mensen gemeld die mee willen doen. We hebben nog 10 gegadigden nog. Helpt u ons?

Voor meer informatie, klik hier.

En dankzij al deze mooie bijdragen en initiatieven ga ik vol vertrouwen 2021 in.

Naast vertrouwen wens ik u veel liefs, gezondheid en vrolijkheid voor het nieuwe jaar. En uiteraard dat we elkaar weer snel op en langs het veld mogen ontmoeten.

Namens bestuur van s.v. Huizen

Gerlinde Podt