https://www.svhuizen.nl/voetje-voor-voetje-huizen-putten-3-0/n3824c139
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Voetje voor voetje: Huizen-Putten 3-0
  10 mrt 2018
  Ron Tuijnman
  Voetje voor voetje schuifelt Huizen dichter naar de aansluiting toe. Zou het dan toch? Een verslag...
  voetje-voor-voetje-huizen-putten-3-0

  Finales
  Ik weet het: het is een cliché dat ploegen die stijf onderaan staan alleen nog maar finales spelen. Niet meer naar de ranglijst kijken, maar gewoon het kompas iedere week op een driepunter zetten en dan maar zien waar het schip strandt. En uiteraard vormt de wedstrijd tegen Sterk Door Combinatie Putten daar geen uitzondering op.
  Gelukkig niet meer zo striemend koud als twee weken geleden tegen Excelsior, een wedstrijd die we tegen alle verwachtingen in winnend afsloten en die het moraal binnen de club veel goed heeft gedaan. Vanmiddag qua temperaturen zeker prima omstandigheden op de Wolfskamer voor dit wederom cruciale duel.
  Opnieuw coach Michael Weggemans aan het roer van ons vlaggenschip. Ook vandaag weer dezelfde namen die het tegen Excelsior zo boven verwachting deden. Nou is dat met zo’n smalle selectie niet écht een kunst, maar goed: hij moet toch het puzzeltje achterin - waar Wouter Vente opnieuw ontbreekt – met de beperkte middelen die hem ten dienste staan zien te repareren. Wilco Mackaay vormt vandaag weer onze sluitpost van de defensie en met Benning, Buitenhuis, Troost en Onuoha denk ik dat ik de basis achterin wel geraden heb. Doelman O’Niel is op de weg terug en zit weer op de bank, waar hij gezelschap krijgt van Lucas Pelgrum, Garrett Jones, Desmond Mensen en Kevin Smit. Wilco Mackaay bleek de afgelopen weken een meer dan perfecte stand-in voor onze beoogde eerste doelmannen en ik kan me voorstellen dat Weggemans een beetje huiverig is om zijn winnende formatie onnodig aan te passen. Weggemans die op zijn beurt ook weer als invaller een uitstekende indruk achterliet de afgelopen weken en nu dus ook een driepunter op zijn naam heeft.
  Ons programmafoldertje opent optimistisch en dicht Putten een mindere periode toe. Toch staan de Puttenaren op een comfortabele zevende plek als we aan deze wedstrijd beginnen. En er is in mijn optiek dan toch niet echt sprake van een ‘makkie’ – voor zover we tegen willekeurig wie al van een ‘makkie’ zouden mogen spreken.
  Ook bij onze gasten een wisseling in de goal: Bart Pansier neemt de plek in van vaste doelman Manuel Hoogewoning die zich met griepverschijnselen af heeft moeten melden. Opmerkelijk overigens dat hij op de eigen site als Hoogendoorn te boek staat, maar ik neem aan dat de gegevens van VoetbalOpZaterdag.COM kloppen. Ook routinier Sander Duits ontbreekt wegens griep bij onze gasten en dat maakt dat het optimisme ook langs mijn ruggengraat omhoog kruipt.
  Spits Rick Degenaar is weer van de partij. Met zijn karakteristieke Volendammer broek tot over de mollige knietjes toch echt wel een spits om rekening mee te houden. Als ik echter zijn karakteristieken bekijk, kom ik slechts tot een drietal doelpunten – en dat valt me dan toch weer mee en de hoop kronkelt verder omhoog.
  Onze gasten brengen ook een volwaardige cameraploeg mee om de wedstrijden voor de eeuwigheid vast te leggen. Ik bezie het met enige afgunst terwijl de Huizer karavaan zich al claxonnerend over de parkeerplaats ploegt.
  Dan valt mijn oog op die invaller-doelman van Putten die het postuur van een B-junior heeft. Hij oogt wel lekker soepeltjes, maar ik vraag me wel af hoe hij zich staande zal weten te houden bij scrimmages waarin het lijf-aan-lijf-werk niet geschuwd wordt.
  Aan de andere kant wordt Wilco Mackaay onder vuur genomen. Bijna letterlijk: de ballen spatten spijkerhard tegen lat en paal en van een bal stoppen is amper sprake. Als voormalig doelman weet ik hoe belangrijk die warming-up is voor het zelfvertrouwen waarmee je de wedstrijd ingaat. Het is de bedoeling dat de inschietende speler zich dienstbaar aan de doelman opstelt en ervoor zorgt dat de doelman lekker warm draait en met het gevoel de kleedkamer in gaat dat ie iedere bal vanmiddag gaat stoppen. En dan moet je dus niet de verfschilfers van de doelen pegelen!

  Zelfvertrouwen
  En Huizen heeft zelfvertrouwen getankt tegen Excelsior. Zonder zelf groots te spelen controleert het de wedstrijd en na twee minuten moet die invaller doelman van Putten al goed zijn goal uit om een voorzet van Danny Benning te onderscheppen en drie minuten daarna ligt de goal helemaal open na een actie van Thomas Malolepszy. De dappere doelman weet met wat assistentie van zijn defensie de inzet te pareren, de bal valt voor de voeten van Quincy van Waveren die - gezegend met een verwoestend schot in de dijen - nu helaas niet meer dan slap rollertje produceert dat simpel geruimd wordt. Maar de eerste kans voor Huizen diende zich dus al binnen de vijf minuten aan en daar heeft Putten nog bitter weinig tegenover kunnen stellen.
  Dat komt dan echter als Randy Onuoha de bal slordig breed speelt en Rick Degenaar gretig onderschept. Onuoha moet meteen in de achtervolging en net buiten de zestien weet hij het gevaar ten koste van een vrije trap te bezweren. Heel irritant begint er een speler van Putten voor de neus van doelman Mackaay te dansen. Weinig effectief, want onze doelman wacht rustig af tot de speler zich schielijk weer uit buitenspelpositie moet manoeuvreren. Dan gaat de inzet van Martijn Duits nog ruim over de goal ook en is ook dit gevaar weer bezworen.
  Met een kwartiertje op de klok breekt Huizen dan over de vleugel uit. Van Buiten de zestien krijgt Danny Benning de bal voor zijn maatje 46 en produceert een voetzoeker die kansloos in de menigte lijkt te verdwijnen. En dan zien we ineens het net opbollen en blijkt de bal door een woud van benen en onder doelman Pansier door, toch dat gaatje naar het net te hebben gevonden: 1-0! En wat een heerlijke opsteker voor een ploeg die er net weer een beetje in begint te geloven!

  Comfortabel
  SDCP gaat dan toch op zoek naar de gelijkmaker. Rick van den Brink gaat goed door over de flank, maar zijn voorzet gaat hoog en aan alles en iedereen voorbij. Door het aanzetten van SDCP krijgt Huizen echter ook wat meer ruimte om te voetballen en we zien een prachtige combinatie als Malolepszy de bal goed onderschept en een lange 1-2 opzet met Murat Önal. ‘Malo’ komt dan net een teenlengte tekort om de bal voor doelman Bart Pansier weg te kapen.
  De schrik slaat ons om het hart als vanuit een vrije positie Kees Pluim de bal buiten bereik van Wilco Mackaay op de paal kopt. Zou het vandaag dan ook weer eens meezitten?
  Rick Degenaar schiet dan even later vanuit de draai nog een keer over en het zelfvertrouwen van geel-groen zwelt weer aan.
  En met een goed half uur gespeeld ontvangt Lucas van Esterik dan een steekpass in de zestien. Handig controleert hij de bal en zoekt zijn weg naar Pansier en passert de doelman. Maar Wouter de Bruin is op volle snelheid zijn doelman te hulp gekomen en als Van Esterik de bal in het verlaten die wil tikken weet De bruin er nog een voetjhe voor te krijgen. Liggend op de grond moet De Bruin toezien hoe Van Esterik de bal nu maar voor het inlepelen heeft en dan weet Van Esterik de bal alsnog tegen het uitgestoken been van de liggende verdediger aan te schiten. Gelukkig is dan Thomas Malolepszy attent en als de rebound voor zijn voeten komt is er dan geen houden meer aan voor de dapper knokkende verdediger van de Puttenaren en komt Huizen op een comfortabele 2-0 voorsprong.

  Rust
  Als Randy Onuoha dan handen en voeten nodig heeft om Jefta van den Broek af te stoppen is het nog even billenknijpen voor Huizen, want Van den Broek gaat neer binnen de beruchte lijnen. De voortreffelijk leidende arbiter De Bruijn constateerde echter dat de overtreding buiten de zestien werd ingezet en dat Van den Broek zich het strafschopgebied binnen worstelde en toen de strijd tegen Onuoha opgaf. En dus nog een vrije trap voor SDCP op slag van rust. Opnieuw zet Martijn Duits zich achter de bal, maar Martijn had vandaag het vizier niet echt op scherp en opnieuw vliegt de bal gevaarloos langs de goal van Mackaay.
  En zo gaan we dus met een comfortabel aanvoelende 2-0 voorsprong de rust in. Huizen speelt bij vlagen goed voetbal, waarbij wel dient opgemerkt dat SDCP vandaag niet echt overliep van de motivatie. Het gaf Huizen de ruimte om te voetballen en daar maakte de thuisploeg dan twee keer goed gebruik van. Natuurlijk had Huizen de mazzel dat die kopbal van Pluim geen doel trof, maar zonder geluk vaart niemand wel. En we hebben onze portie pech ook eigenlijk wel gehad dit seizoen.
  Ook die lastige spits Degenaar wordt goed aan banden gelegd door een geconcentreerd spelende defensie en ook dat schept vertrouwen voor de tweede helft. Het blijft oppassen, want als een havik loert de gedrongen spits op ieder slippertje, ieder kansje dat hem voor de voeten komt.

  Alle hands aan dek!
  Na rust zien we Lucas van Esterik niet meer terug en zijn plaats wordt ingenomen door Kevin Smit.
  SDCP heeft de rust gebruikt om alle neuzen weer dezelfde kant op te zetten en het gaat naarstig op zoek naar de aansluitingstreffer. De weer prima spelende Jordey Buitenhuis moet dan alle zeilen bijzetten om het gevaar Degenaar te bezweren, maar zoals gesteld: onze defensie speelde geconcentreerd en gedisciplineerd. Een schot van Jurian van den Brink gaat over als een corner niet voorkomen kan worden en het is even alle hands aan dek voor Huizen. Een goed opgezette aanval van SDCP resulteert in een fraaie lob van Jurian van den Brink en het attent meeverdedigen van Renee Troost moet erger voorkomen.
  Dan een prachtige aanval van Huizen, Malolepszy zet de bal goed voor en aan de andere kant van het strafschopgebied duikt daar dan ineens Murat Önal op voor een vrije schietkans. We tellen de goal al, want onze spits laat zich met termen als ‘Trefzeker’, ‘Koele killer’ en ‘Doelgericht’ adequaat omschrijven. Helaas niet vanmiddag: die arme Down-patiëntjes in die vrachtwagenkaravaan moesten angstig dekking zoeken voor het vervaarlijk langs suizende projectiel…
  SDCP-Coach Michael van den Berg grijpt dan in en brengt Abdelmoumin Cherkaoui in de ploeg voor Jefta van den Broek. Een middenvelder voor een middenvelder en dat schiet dus voor mijn lekenverstand niet echt veel op.
  De wedstrijd is inmiddels in een uiterst rommelige fase beland waarin beide ploegen weinig op de mat legden dat als voetbal herkenbaar was. Huizen zet de hakken in de rubberkorrels om de voorsprong veilig te stellen en SDCP blijkt niet bij machte een aanvalsopzet te verzinnen die het de thuisploeg moeilijk zou kunnen maken.
  Een kleine uitzondering op bovenstaande was wellicht de slimme aanvalsopzet van Huizen waarbij Quincy van Waveren de bal voor de voeten van Önal trachtte te brengen. Doelman Pansier keept echter attent en weet de inzet te voorkomen. Meteen daarop een uitval van Putten en als de bal wordt ingezet schreeuwt alles dat Putten een warm hart toedraagt om een strafschop wegens hands. Ik heb het zelf niet kunnen constateren, maar arbiter de Bruijn stond er met de neus bovenop en liet doorspelen. Het toch al tegen zichzelf knokkende Putten raakt hierdoor lichtelijk van de kook en de irritaties van zowel de bank als de spelers in het veld beginnen door de oppervlakte te knagen. En die frustraties worden dan ook nog eens verder gevoed als Degenaar net buiten de zestien neergaat en opnieuw een vrije trap op een gevaarlijke plek in de wacht sleept. Deze keer heeft Martijn Duits het vizier dan wel iets bijgesteld en we zien de bal om de muur krullen, genadeloos op weg naar de binnenkant van de paal. De bal spat via die binnenkant voor de goal langs om een opgelegde kans voor Thomas Amende vormen, die van een meter of twee de bal maar in het lege goal hoefde te schuiven. Hij faalde hopeloos en de bal verdwijnt tot onze opluchting aan de voor ons goede kant van de paal naast de goal van Wilco Mackaay. Later die avond zag ik hoe in de eredivisie een soortgelijke kans om zeep werd geholpen tijdens Roda-Sparta, dus trek het je niet aan Thomas Amende: er zijn je grotere spelers voorgegaan!

  Op slot!
  Een minuut na de misser van Amende gaat Danny Benning weer op avontuur, hij slalomt het strafschopgebied binnen en zoekt oog in oog met Pansier de verre hoek. Danny doet alles goed, maar ook hier blijkt het aluminium een sta-in-de-weg: de bal ketst de goal uit en de kans lijkt verkeken. Niet voor Quincy van Waveren die attent aanstormt en de bal alsnog achter Bart Pansier jaagt: 3-0! En met een klein half uur te gaan wordt hiermee toch wel de wedstrijd in het slot gegooid. Dit pover spelende SDCP mag niet in staat worden geacht de rug nog te rechten en een ommekeer te bewerkstelligen.
  Aanvaller Joost Heerschop wordt dan nog binnen de lijnen gebracht voor middenvelder Martijn Duits, het is echter too little, too late voor SDCP dat zich in een verslagen positie weet.
  Wilco Mackaay staat dan een kwartier voor tijd nog een keer precies goed om een kiezelharde inzet vanuit een scrimmage te keren en daarmee is de koek voor SDCP dan echt wel op. De frustraties druipen inmiddels door alle Puttener kieren en Randy Onuoha krijgt het aan de overkant aan de stok. Er dreigt even een opstootje en arbiter De Bruijn probeert een en ander zonder kaarten op te lossen. Dan gaat Onuoha alsnog de confrontatie met de arbiter aan en krijgt heel terecht geel van de leidsman. Ik heb niet gezien wat er precies is voorgevallen daar aan die verre zijlijn, maar Onuoha is behoorlijk ‘pissed’. Heel verstandig haalt Michael Weggemans hem naar de kant voor de boel verder escaleert en brengt Desmond Mensen voor Onuoha die getergd naar de kleedkamers beent.
  Desmond Mensen grijpt dan nog een keer voortreffelijk in als hij glijdend een doorbraak van Van den Brink door dreigt te breken, maar de sfeer op het veld blijft wat grimmig.
  Thomas Malolepszy wordt dan vervangen door Lucas Pelgrum die vervolgens koud een paar minuten op het veld staat als Rick van den Brink hem op het middenveld met een veel te hoog geheven been torpedeert. Het was wat ik zelf ‘onbesuisd spel’ zou hebben genoemd, geel en een vrije trap. Arbiter De Bruijn zag er echter direct rood in – voor mijn gevoel toch wel wat zwaar bestraft door de verder uitstekend leidende arbiter.
  Huizen laat de bal en de minuten wegtikken en sleept zo de tweede overwinning op rij binnen. Zou het dan toch nog?

  Michael Weggemans
  Hee Michael, ik sta hier dus met een succescoach te praten!”
  “Haha! Nou dat is ‘m dus niet helemaal, daar ligt meer dan een coach aan ten grondslag. Huizen heeft dit seizoen al vaker ‘recht’ gehad op een overwinning en nu komt dat dan ook een keer in een wedstrijd uit waarin je eigenlijk ook een paar keer goed weg komt. Nu zitten we dan eindelijk ook eens aan de goede kant van de streep – of hoe noem je dat? dat het kwartje een keer de goede kant uitvalt! Ik geef de credits dan ook graag aan Vrouwe Fortuna vandaag. We zakken natuurlijk wel iets meer in dan normaal, maar verder spelen we met dezelfde intenties als voorheen.”
  Toch heb ik het gevoel dat er nu meer ‘schwung’ in het elftal zit…”
  “Tja, we werken in ieder geval keihard met zijn allen, het is niet altijd ‘mooi’, maar er staat wel een hecht team. Ondanks dat we op de laatste plaats staan speelt dit team met vertrouwen, dat is fantastisch om te zien. Dat doen de jongens zelf en ik probeer ze daar alleen zo goed mogelijk bij te helpen.
  We hebben eigenlijk best nog wel een gehandicapt team: we missen Wouter Vente die nog geblesseerd is, Murat Önal die nog niet topfit is en op zeventig procent speelt - maar toch ongelofelijk belangrijk voor ons is. Met zijn zeventig procent is hij toch ontzettend belangrijk voor ons team en mis je zijn kwaliteit toch als hij niet speelt.”
  Het valt me ook op dat juist nu de ‘waterdragers’ opstaan en het voortouw nemen. Ik noem een Aron Klaassen, Danny Benning…”
  “Ik heb daar niet echt een verklaring voor. Misschien dat zo’n Benning nu wat meer aan de bal komt omdat we wat meer ruimte over de zijkanten krijgen en dat Danny dus wat meer de mogelijkheid krijgt om te kunnen voetballen. Je merkt natuurlijk op de training wel dat nu het dan een beetje gaat lopen, dat er harder en met meer plezier getraind wordt. Als er gewonnen wordt wil iedereen ook nadrukkelijk spelen en meegaan in de flow van het team. Dat levert op de trainingen wel iets meer strijd op.
  Randy Onuoha is gewoon een heel belangrijke schakel in dit elftal. Dat heeft hij de afgelopen weken nadrukkelijk laten zien, ook vandaag speelde hij weer een prima wedstrijd. Dus met 3-0 en hij een gele kaart op zak wilde ik geen risico nemen.
  Maar goed: ik ben gewoon ontzettend trots op deze groep mannen die ondanks de laatste plaats zoveel inzet en beleving tonen. We zijn er van overtuigd dat als we op deze manier doorgaan, dat we ons dan zullen handhaven!”

  Danny Benning
  Ook vandaag kon ik niet om hem heen. Niet alleen maakte hij de ongelofelijk belangrijke openingstreffer, maar ook legde hij met zijn inzet op de paal de basis voor de 3-0 die de deur op slot gooide voor SDCP. Daarenboven lijkt het of we een herboren Benning zien spelen sinds de winterstop: een toonbeeld van onverzettelijkheid en wilskracht.
  “Het was eigenlijk wel het doel voor dit seizoen - als ik heel eerlijk ben - om de kar te gaan trekken met mijn ervaring. Dat kwam er dus niet helemaal uit, mag je wel zeggen en dat kun je ook wel zien aan de ranglijst. Ik moet zeggen dat dat wel aan me knaagde. Ik ben een van de ‘oudere’ jongens en wilde het gewoon ‘laten zien’. Ook ben ik echt een ‘kind van de club’ geworden en dan wil je het beste voor je club geven. Ook op d training probeer ik wel eens wat afstandsschoten. Maar dan glijd je uit of gaat het net mis, nu kreeg ik net iets meer tijd en kon ik goed aanleggen, twee stappen en beuken op die goal! Haha! Een heerlijk gevoel dat ie er ook in ging!
  De sfeer binnen de groep is eigenlijk het hele seizoen al best goed – zeker gelet op de resultaten. Na Ajax uit was er wel even wat spanning onderling, maar dat kan ook geen kwaad om elkaar eens goed de waarheid te zeggen. En ja: driepunters helpen nu eenmaal uitstekend voor de sfeer! We trainen soms met dertien man, dus er is wel een hele hechte groep aan het ontstaan. Ik denk dat je dat op het veld ook weer terugziet. Daarbij hebben we vandaag ook heel ‘volwassen’ gespeeld, denk ik.
  Volgende week weer een belangrijke pot tegen NSC, die derby komt er aan en dat kan ook alle kanten op, maar ik heb er - zeker na vandaag - heel veel vertrouwen in!”

  Renee Troost
  In de bestuurskamer neem ik onze aanvoerder ook even apart voor wat korte bespiegelingen over deze wedstrijd.
  “Haha, nee succesteam is wat overdreven – ik denk dat het succes nog echt moet komen – maar we zitten nu inderdaad eindelijk ook wel weer eens een paar keer aan de goede kant van het resultaat. Je hebt gewoon ook in bepaalde fases een beetje geluk nodig: als die bal in de eerste helft niet op de paal, maar erin gaat, dan krijg je toch een heel andere wedstrijd. Maar ik had vandaag niet echt een moment in de wedstrijd waarin ik bang was dat we ‘m uit handen zouden gaan geven. En dat is zeker een hele vooruitgang met voorgaande wedstrijden. Ook tegen Excelsior had ik dat gevoel al, dat gevoel dat we ‘m niet zouden gaan verliezen.
  Ik zie het niet zozeer als ‘opstaan’ van sommige jongens, maar veeleer dat ze zich wat meer bewust zijn geworden van wat ze hebben te doen in het veld. Je doet het met z’n elven in het veld, maar je hebt ook gemotiveerde wissels nodig die gewoon hun mannetje staan als je een beroep op ze doet. Doordat we een kleine selectie hebben wordt er veel gevraagd van ieder individu. Ook op de training merk je dat de jongens meer en meer vertrouwen krijgen tijdens positiespelletjes. Natuurlijk spelen die overwinningen ook een positieve rol voor het zelfvertrouwen!
  Er zijn nog tien wedstrijden te gaan, en dus nog voldoende mogelijkheden om de punten te pakken. We hebben er als groep nog alle vertrouwen in!”

  Apenstaartjes kijk op de zaak
  Opnieuw een overwinning en opnieuw een team dat er gewoon ‘staat’. Natuurlijk moeten we ons niet rijk rekenen en lacherig werd er al gegrapt over het winnen van de derde periode. Die weg is nog lang en weinig realistisch. Maar goed: kijkend naar de ranglijst, dan staan we dus wel aan kop in die derde periode – en dat is lang geleden dat we dat hebben mogen meemaken!
  SDC Putten was bepaald niet in goeden doen vanmiddag en de overwinning was terecht maar inderdaad lichtelijk geflatteerd. Maar wie maalt daar om als je zolang aan het kortste eindje hebt getrokken, zo vaak speltechnisch verdiende punten aan je neus voorbij hebt zien gaan?
  Twee overwinningen op rij hebben het zelfvertrouwen en de sfeer binnen de club een boost gegeven. Er wordt weer gelachen en gedronken en het bleef nog lang onrustig op de Wolfskamer.
  ook trainer Erik Assink was getuige van deze overwining. “Ik ben nu van de morfinepillen af,” vertelde hij me na afloop. “Maar dan merk je wel wat die dingen doen! Ik heb nu wel meer pijn, maar ben nu wel weer mobiel. Met die pillen mocht ik niet autorijden en dan kan je dus geen kant op!”
  Assink was verder uitermate content met het resultaat van zijn ploeg en nam daarbij het wat mindere spel voor lief.
  Nog tien wedstrijden te gaan. Zeven van die tien wedstrijden mogen we spelen tegen ploegen uit het rechterrijtje. We krijgen dus nagenoeg al onze concurrenten nog, AZSV zelfs nog twee keer. En als je tegen ploegen als Excelsior en Putten gewoon de punten weet te pakken met wilskrachtig voetbal, dan moet het mogelijk zijn die opdoemende eerste klasse af te wenden. Iedere wedstrijd moeten onze mannen vastberaden dat veld op stappen met de volledige intentie om er alleen met een driepunter in de zak weer af te stappen. Mes tussen de tanden, borst vooruit! We weten nu dat het er gewoon inzit: het moet, het kan en het zal!
  Zaterdag dus die belangrijke confrontatie bij NSC in Nijkerk. Een NSC dat zich ook de rode lantaarn niet willoos zal laten aansmeren en vol voor een resultaat zal gaan. Ik verwacht veel strijd en passie zaterdag. Ik hoop dat u met mij getuige zult zijn van weer een driepunter! Komt allen!

  Scoreverloop:
  16. Danny Benning 1-0
  31. Thomas Malolepszy 2-0
  68. Quincy van Waveren 3-0

  Opstelling Huizen:
  Wilco Mackaay, Danny Benning, Jordey Buitenhuis, Renee Troost (c), Randy Onuoha (80. Desmond Mensen), Aron Klaassen, Joey Papamelodias, Lucas van Esterik (46. Kevin Smit), Thomas Malolepszy (83. Lucas Pelgrum), Murat Önal, Quincy van Waveren.

  Opstelling SDC Putten:
  Bart Pansier, Thomas Amende, Iwan Bos, Jurian van den Brink, Kees Pluim (c), Rick Degenaar, Jerry Geurtsen, Rick van den Brink, Wouter de Bruin, Martijn Duits (72. Joost Heerschop), Jefta van den Broek (54. Abdelmoumin Cherkaoui).

  Foto's: Henk Heijnen Fotografie