https://www.svhuizen.nl/voetbalschool-weber-organiseert-deze-zomer-2-voetbalkampen/n4597c25
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   

  Het is een 3-daags programma waarbij verschillende aspecten van voetbal naar voren komen. Er zal getraind worden op techniek, maar er zullen ook 10 luchtkussens aanwezig zijn. Er zullen ook verschillende animatie activiteiten zijn waarbij de kinderen prijzen kunnen winnen. Daarnaast zullen de kinderen allemaal een tenue van Voetbalschool Weber krijgen en zullen ze veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken!

  Wanneer?

  Het eerste zomerkamp zal starten op maandag 6 juli en duurt tot en met woensdag 8 juli. Het tweede zomerkamp zal starten op 10 augustus tot 13 augustus. Aanmelden van de kinderen voor het eerste zomerkamp kan tot en met dinsdag 30 juni en voor het tweede zomerkamp kan tot 30 juli. De kinderen melden zich maandag om 09:30 op de club. Het programma start om 10:00 en duurt elke dag tot 16:00. Tussentijds zal een lunch verzorgd worden door de voetbalschool en zal er gezorgd worden voor tussendoortjes.

  Voor wie? 

  Het voetbalkamp zal voor jongens en meisjes zijn, iedereen tussen de 4 en de 12 kan zich hiervoor aanmelden. De groepen zullen ingedeeld worden op leeftijd. 

  Trainen op techniek

  Naast het leuke gedeelte met de springkussens en voetbalattracties zal er ook serieus getraind worden, we willen de kinderen echt wat bijbrengen. Voor de lunch zal het programma in het teken staan van het trainen op techniek. Op maandag zal er getraind worden op het dribbelen en schijnbewegingen. Op dinsdag zal de focus liggen op passing en afronden/schieten. Op woensdag zullen we ons focussen op de 1v1 en 2v2 dit zal in toernooi-vorm gebeuren.

   Prijs

  De prijs voor het 3-daagse kamp zal €120 bedragen. Dit is inclusief lunch en een tenue.