logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde

Jeugdnieuwsbrief mei 2018
    13 mei 2018
    Brenda Schipper
    In deze nieuwsbrief informeren wij jullie o.a. over de afsluiting van het voetbalseizoen, tijdig bestellen van kleding en meer.
    jeugdnieuwsbrief-mei-2018
    Ben jij een voetballiefhebber en heb je een ambitie als trainer? Dan is dit je kans, sv Huizen start met een train-de-trainers traject.
    gezocht-voetballiefhebbers-met-trainers-ambitie
    De verkoopperiode van de Grote Clubactie 2017 is afgesloten en mede dankzij veel jeugdleden is het dit jaar een groot succes geworden.
    grote-club-actie-2017-wederom-een-groot-succes
    Dankzij de `vrienden van s.v. Huizen` hebben alle teams groen/gele bidons met rekje/krat ontvangen.
    nieuwe-bidons-incl-krat-rekje-voor-alle-teams
    Ajax komt naar Huizen
    22 sep 2017
    Brenda Schipper
    Maandag 23 oktober (herfstvakantie) wordt er op de velden van s.v. Huizen een Ajax clinic gehouden.
    ajax-komt-naar-huizen
    Voetbalplezier op de velden van s.v. Huizen
    18 aug 2017
    Brenda Schipper
    Voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar is er een 3-daags voetbalkamp op de velden van s.v. Huizen
    voetbalplezier-op-de-velden-van-s-v-huizen

In de laatste week van de grote vakantie organiseert  Arno Splinter Sport Events het leukste voetbalkamp voor kids van 4 t/m 12 jaar.

Op 28, 29 & 31 augustus 2017 pakken we groots uit op de velden van sv Huizen.

Wat houdt het Arno Splinter Sport Events Voetbalkamp in?

Tijdens het Voetbalkamp worden alle kids van 09.30 uur tot 16.00 uur vermaakt met de allerleukste oefeningen en attributen. Tussendoor strijden ze bij elk onderdeel hoe goed ze zijn. Aan het eind van de dag zullen de finales gespeeld worden. We delen de groepen in op leeftijd en op kwaliteit zodat elk kind een paar onvergetelijke dagen heeft.

Tijdens het kamp gaan we trainen op het scoren, dribbelen, passeren, samenwerken, passen, 1vs1. Hierbij zullen we de beste en leukste materialen gebruiken. Denk hierbij aan:

• Opblaasbare velden
    • Boardingen
    • Rebounders
    • Voetbalkanonnen
    • Gatendoeken
    • Sprintmetingen

Uiteraard kan je niet de hele dag vol gas voetballen. Tussendoor organiseren we verschillende voetbalspellen zoals:

• Voetbalkanon (Kan jij ook goed keepen!!!)
    • Snelheidsmeter in km/uur
    • Gaten en penalty schieten
    • The Mule (hoe mooi kan jij scoren vanuit een voorzet vanuit het voetbalkanon)
    • Sprint (10meter)

Op vele manieren zal er gestreden worden wie op welk onderdeel de sterkste is:

• Individueel toernooien (techniek en wedstrijden)
    • Pass-wedstrijd (wie schiet het snelst alle onderdelen raak)
    • Paaltjes voetbal Battle
    • De koning van het 1 tegen 1 spelen

Bekijk het promofilmpje: https://youtu.be/YwB_JStkonw

Tussen het voetballen door wordt er natuurlijk genoeg gedronken en is er een goede gezonde lunch.

Het Arno Splinter Sport Events Voetbalkamp is niet alleen heel leuk en sociaal, maar ook leerzaam. Ze leren veel, maken snel nieuwe vrienden en ze doen ervaringen op die ze nooit meer zullen vergeten.

Laat uw kind een voetbalkamp beleven waaraan het nog lang met plezier zal terugdenken.

Kosten Voetbalkamp
    De kosten zijn €95,- incl. een tenue, medaille & Scorekaart. Voor de winnaars hebben we nog diverse bekers.
    Hebben jullie al een AS Sport Events tenue (blauw shirt, witte broek & blauwe sokken) dan kost het zomerkamp €80,-

Heb jij zin om tijdens je vakantie heerlijk te voetballen schrijf je dan nu in op onze website!!!

Arno Splinter

Magneetveld 65