visser-kaas-het-huizer-kaasgilde-verlengt-sponsorcontract

Visser Kaas heeft het contract als 5-Sterrensponsor bij s.v. Huizen wederom verlengd. Al jarenlang is dit Huizer kaasbedrijf een trouwe sponsor bij de vereniging. Visser Kaas is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1921. Naast het in Huizen en omstreken bekende concept van het Huizer Kaasgilde is Visser Kaas een nationaal en internationaal werkend bedrijf, dat m.n. veel zaken doet bij onze oosterburen, Duitsland. Het bestuur en sponsorcommissie van s.v. Huizen zijn heel blij dat Visser Kaas de sponsoring verder wil voortzetten en zo de jarenlange betrokkenheid van het bedrijf bij onze vereniging verder wil bevestigen.