Vernieuwde organisatie meidenvoetbal
    31 mei 2020
    vernieuwde-organisatie-meidenvoetbal

Naast de vele jongensteams heeft sv. Huizen een bruisende meidenvoetbaltak. Wekelijks wordt er op De Wolfskamer met veel enthousiastme, door vele meiden, tegen de bal aan getrapt. Dat meidenvoetbal de snelst groeiende sport in Nederland is, is ook te merken bij sv. Huizen.

Binnen onze organisatie zijn we zeer verheugd om aan te mogen kondigen, dat we voor het nieuwe seizoen iemand hebben gevonden, die de lijnen zal gaan uitzetten van het meidenvoetbal bij sv. Huizen. Zijn naam: Timo Reessink!

*HJO-meidenvoetbal*

Timo Reessink is binnen sv. Huizen een bekend gezicht. Als oud eerste-elftalspeler heeft hij reeds veel betekend voor de club. Hij speelde vanaf 1996 in het eerste elftal en heeft clubsucces gekend, door in 2002 destijds, met sv. Huizen, zaterdagkampioen te worden in de Hoofdklasse. Hij kent de clubcultuur dus goed. Timo wil met die clubkennis het meidenvoetbal binnen sv. Huizen nog sterker op de kaart zetten. Iets waar wij enorm in geloven en waar wij het volste vertrouwen in hebben. De ingeslagen weg m.b.t. het neerzetten van een sterke jeugdopleiding, zal met de komst van Timo weer een mooie stap zetten.

Timo heeft de volgende trainers kunnen motiveren om de meidenteams, in het nieuwe seizoen, te trainen.

Trainers meidenvoetbal sv. Huizen

• Hoofdtrainer MO19-1: Vacant
    • Hoofdtrainer MO17-1: Marcel Bakker
    • Hoofdtrainer MO15-1: Vacant
    • Hoofdtrainer MO15-2: Frederik Engelsman
    • Hoofdtrainer(s) MO13: Jaco van Vliet en Timo Reessink
    • Hoofdtrainer MO11: Jos Koot
    • Hoofdtrainer MO9: Antonio Pang-Atjok

Wij zijn ontzettend blij dat deze trainers zich gaan inzetten voor de jeugd van sv. Huizen. Met hun tomeloze inzet en enorme enthousiastme, zal dit trainerscorps het nieuwe seizoen schwung gaan geven aan het meidenvoetbal bij sv. Huizen.

De vacatures die openstaan worden spoedig ingevuld en dan zijn ook al onze meidenteams klaar voor een nieuw seizoen!

Wij wensen de meiden en hun trainers heel veel succes in het nieuwe voetbalseizoen.