Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Verlenging sponsorcontracten met Marcel en Henny Slokker

  Gepubliceerd op:

  Met het afronden van een nieuw 3-jarig (bord)sponsorcontract heeft s.v. Huizen de banden met twee -echte- Huizer ondernemers, te weten Marcel en Henny Slokker, verder verstevigd.

  Marcel is eigenaar van Slokker Aannemersbedrijf en broer Henny is de baas bij Slokker IT Services ; een combinatie van twee succesvolle ondernemingen die op ons Sportpark tot uiting komt in een tweetal duo-sponsorborden aan het Hoofdveld en daarnaast enkele sponsordoeken die verdere exposure weergeven; hoezo uitstraling!

  Bestuur en Sponsorcommissie van s.v. Huizen zijn erg blij met het verlengen van de samenwerking met de broers Slokker en hopen Marcel en Henny weer vaak langs de lijn te treffen.

  Over beide bedrijven

  Slokker IT Services richt zich op bedrijven die met SAP software werken en verleent consultancy-diensten. De focus ligt hoofdzakelijk op integratie tussen SAP en andere (cloud)applicaties.

  Heeft u vragen over B2B/EDI of wilt u eens sparren over bijv. het nieuwe SAP BTP-platform?
  Neem dan gerust contact op met Henny Slokker.

  Slokker Aannemersbedrijf is sinds 1969 zeer betrokken bij sv Huizen. De kleuren in het logo getuigen hiervan. Met het motto SAMEN BOUWEN is Slokker actief op het gebied van grootschalige nieuwbouwprojecten in de regio waar zij samen bouwen met gerenommeerde hoofdaannemers. Wat ooit begon als timmerbedrijf is uitgegroeid tot een full service aannemer in totaal-timmeroplossingen. Meer weten of wil je onderdeel worden van het #topteam van Slokker. Kijk dan op slokker.nl of benader Marcel Slokker.

  Gerelateerde artikelen