Vacature penningmeester sv Huizen
    8 jul 2020
    vacature-penningmeester-sv-huizen

Onze huidige penningmeester heeft aangegeven te stoppen als penningmeesster van sv Huizen. Gelukkig gaat hij wel andere taken binnen de vereniging oppakken. Als bestuur zijn wij per direct opzoek naar een nieuwe penningmeester. Wie komt ons bestuur versterken?

Herken jij je in de volgende omschrijving:

Taakomschrijving:
    De penningmeester is lid van het  bestuur en doet regelmatig verslag van de financiële stand van zaken en bepaalt mede het beleid van de vereniging. De penningmeester draait mee in de taken die van algemeen belang zijn voor sv Huizen.
    Daarnaast geeft hij/zij leiding aan de commissie financiën. De penningmeester krijgt ondersteuning in zijn taken van verschillende medewerkers binnen de vereniging.

Natuurlijk valt er nog veel meer te vertellen over deze belangrijke functie binnen s.v. Huizen, maar dat doen we graag in een persoonlijk gesprek. Voor meer info: bestuur@svhuizen.nl
    Of bel met de voorzitter Gerlinde Podt 06 100 978 22.

Bestuur sv Huizen