Acties

Hoofdsponsors

Voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar is er een 3-daags voetbalkamp op de velden van s.v. Huizen
voetbalplezier-op-de-velden-van-s-v-huizen
De inschrijving voor de techniektraining is gestart. De techniektraining van Voetbalschool JVO+ start op 22 september...
techniektraining-voetbalschool-jvo-start-22-september
Marc de Vries verlaat s.v. Huizen
gemengde-gevoelens-tc-bij-plotselinge-vertrek-marc-de-vries
Huizen en Zuidvogels meisjes samen in een O19 team.
unieke-samenwerking-tussen-s-v-huizen-en-hsv-de-zuidvogels

Huizen en Zuidvogels hebben voor komend seizoen gezamenlijk een meisjes O19 team ingeschreven bij de KNVB, dat bestaat uit speelsters van sv Huizen en speelsters van hsv De Zuidvogels. Een unieke en mooie samenwerking omdat op deze manier de meiden lid kunnen blijven bij hun eigen vereniging en samen een compleet team hebben om te blijven voetballen.

Door een groeiende meidenafdeling en de uitbreiding van teams in met name de jongere teams bleek enkele weken geleden dat we voor een ouder team een aantal meiden tekort kwamen om een volledig team samen te stellen. Deze meiden spelen al een aantal jaren bij onze vereniging en willen graag bij sv Huizen blijven voetballen. Om dat te kunnen realiseren, hebben we contact gezocht met omliggende verenigingen om te kijken of er een samenwerking mogelijk is.

Bij onze buren bleek eenzelfde probleem zich voor te doen en al snel werd er van beide kanten ingestemd om de samenwerking vorm te geven. In alle aspecten is naar een goede verdeling gezocht. Zo wordt er 1x per week bij Huizen getraind en 1x bij Zuidvogels. Zijn er twee coaches/leiders, van elke vereniging één. De najaarscompetitie wordt op de velden van Zuidvogels en in het rood-groen gespeeld, de voorjaarscompetitie bij Huizen in het geel-groen.

Mooi om te zien hoe we komend seizoen elkaar in diverse derby’s gaan treffen en de clubsentimenten kunnen floreren en daarnaast een samenwerking kunnen neerzetten vanuit een zelfde doel: iedereen plezier in het voetbal geven.

Wendy Visser, de achtvoudig nationaal atletiek kampioene geeft wederom speciaal aan s.v. Huizen jeugdspelers looptrainingen. Begin en blijf fit en blessure vrij aan de nieuwe voetbalcompetitie!
inschrijving-looptraining-gestart
Wie neemt de cup met de grote oren mee naar school?
13-mei-2017-finale-mcl
De training voor de recr. teams van a.s. woensdagmiddag wordt wegens vakantie toch iets aangepast.
aangepaste-woensdagmiddag-training-3-mei
i.v.m. de meivakantie zijn er de eerste week geen trainingen voor de recr. teams jo8-9-10 en 11, ook zijn er 2 weken geen keeperstrainingen.
trainingen-woensdagmiddagen-26-april-en-3-mei