Unieke actie voor sponsors
    24 jul 2013
    Altijd al sponsor willen zijn van s.v. Huizen? Dat kan nu op een unieke manier tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
    unieke-actie-voor-sponsors

Altijd al sponsor willen zijn van s.v. Huizen? Dat kan nu op een unieke manier tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Hoe werkt het?

Op de nieuwe, professionele site van s.v. Huizen loopt boven in beeld een strook met logo's van sponsors/bedrijven (Tickertape). Wanneer men klikt op uw logo verschijnen de gegevens van uw bedrijf in beeld. U kunt deze persoonlijke pagina eenvoudig in eigen beheer uitbreiden met informatie over uw bedrijf, aanbiedingen of nieuwsberichten. Natuurlijk is er ook een doorklik mogelijk naar uw eigen website.

Waarom adverteren via s.v. Huizen?

Een aantal redenen waarom adverteren op de site van SV Huizen voor u interessant is:

- s.v. Huizen is een populaire voetbalvereniging met 1065 leden in verschillende leeftijdscategorieën.

- Het eerste elftal van s.v. Huizen speelt in de Hoofdklasse zaterdagcompetitie en staat regelmatig in de belangstelling bij de pers.

- De nieuwe, professionele site van s.v. Huizen wordt gemiddeld 20.000 keer per maand bekeken.

Gunstige voorwaarden?

Wanneer u nú besluit te adverteren op de site van s.v. Huizen, betaalt u tot 1 september 2013 nog helemaal niets.

(U kunt al binnen 48 uur online zijn!)

Vanaf 1 september 2013 bedragen de kosten per maand € 25,00. Tijdens de twee maanden zomerstop blijft uw logo op de site maar worden geen kosten bij u in rekening gebracht.

Kortom; Wij bieden u een professionele online advertentiemogelijkheid met een groot bereik voor maar € 250,00 per jaar!

Geïnteresseerd?

Wanneer u geïnteresseerd bent in adverteren op de site van SV Huizen, neem dan contact op met Wendy Jongerden (06-53742683) of Peter Bunschoten (06-33920839). Zij informeren u graag verder over de mogelijkheden van Tickertape.