UNIEK VOOR ALLE LEDEN EN SUPPORTERS!
    10 sep 2020
    Denise Bakker Sponsorcommsissie
    uniek-voor-alle-leden-en-supporters

Daar is hij dan, de 1ste s.v. Huizen Voetbalkalender met historische foto’s! Na een lange voorbereiding zijn wij zeer content over het resultaat en hebben wij met trots het eerste exemplaar uitgereikt aan één van ons oudste leden: de heer Klaas Moll. De heer Moll is inmiddels 89 jaar en al meer dan 60 jaar lid!

Bent u net zo enthousiast en nieuwgierig geworden naar de kalender als de heer Moll? Bestel de kalender dan voor
    € 10,- en steun hiermee onze club. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan onze vereniging.

De kalender is te koop tijdens de thuis wedstrijden van Huizen 1 en te bestellen via de sponsorcommissie (sponsorcommissie@svhuizen.nl). Ook zijn de kalenders verkrijgbaar in de kantine.

Aarzel niet en zorg dat je dit unieke exemplaar in bezit krijgt!

Namens de Sponsorcommissie van s.v. Huizen

Fred Kirchner, Henk Denekamp en Denise Bakker