Zalmkado Huizerkaas BC Zuyderzee Slokker IT Services MECO groep
 • Lid worden
 • Webshop
 • Businessclub
 •  

  Twee trainingen onderbouw i.c.m. vaardig (motorisch) in bewegen

  Gepubliceerd op:

  Wij zijn zeer verheugd om te kunnen melden dat er vanaf dit seizoen binnen de vereniging een pilot wordt gestart om twee keer per week trainingen aan te bieden voor de onderbouw van s.v. Huizen. De niet-selectie elftallen van de O8 t/m O12 gaan onder leiding van Sportadvies Groep trainen. De pilot past in de wens vanuit de vereniging om alle jeugdleden twee keer per week te laten trainen. 

  De pilot start 1 september en zal duren tot minimaal de winterstop. Daarna zal er een evaluatie plaatsvinden en wordt er gekeken om dit eventueel uit te breiden.

  De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag. De JO8 t/m JO10 trainen van 15:45 tot 16:45 en de JO11 & JO12 trainen van 17:00 tot 18:00.

  Met de samenwerking met Sportadvies Groep wil s.v. Huizen verder kijken dan alleen een voetbaltraining. De training worden gecombineerd met "Elkaar vinden in bewegend Huizen" wat een uitwerking is van het Nationale Sportakkoord. Er is voor het lokale sportakkoord gekozen om met vijf ambities aan de slag te gaan: 

  1.    Inclusief sporten  

  2.    Duurzame sportinfrastructuur  

  3.    Vitale sport- en beweegaanbieders  

  4.    Vaardig in bewegen  

  5.    Positieve sportcultuur 

  s.v. Huizen besteedt veel aandacht aan de vijf ambities en zal dit in de komende jaren intensiveren. Dit zal door middel van diverse initiatieven ook gedeeld worden met jullie.

  Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met de HJO, Sidney Schipper (hoofdjeugdopleiding@svhuizen.nl)

  Gerelateerde artikelen