Grote Clubactie
    15 sep 2019
    grote-clubactie

Een aantal teams van onze vereniging is nog op zoek naar een enthousiaste trainer.

Het betreft de teams van JO15-4 en JO19-3.
    Deze jongens staan te trappelen om weer aan het seizoen te gaan beginnen, maar daarvoor hebben we een enthousiaste trainer nodig, met verstand van voetbalzaken het liefst.
    Uiteraard zullen we uit de breedte coördinatie zoveel mogelijk ondersteuning bieden.
    Deze teams staan momenteel in het schema op woensdag 18.30 uur (JO19-3) en donderdag 18.30 uur.
    Naast de jongens van deze teams zoeken we ook een trainer voor onze jongste jeugd, omdat helaas de trainer van deze groep vanwege schoolverplichtingen moest afzeggen.
    Een enthousiaste trainer met assistentie krijgt een leuke groep kinderen van 6 à 7 jaar op de woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur.
    En dan zijn er nog onze keepers; welke oud-keeper wil onze aspirant Cillessen/Vermeer in de dop trainen?
    Het zou  super zijn, wanneer iemand die dit leest zich aangesproken voelt, maar lees je dit en heb je iemand anders in gedachten? Stuur het bericht dan door! Daar worden we heel vrolijk van.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de TCJ: tcjeugd@svhuizen.nl