https://www.svhuizen.nl/terugblik-ledenvergadering-21-juni-2018/_430_n__25_NL_3969_____
Zalmkado logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
Zalmkado logo huizer kaasgilde
   
  Vrijwilligers gezocht
  14 jun 2019
  vrijwilligers-gezocht
  Overlijden Henk Bout
  26 feb 2019
  overlijden-henk-bout
  Wintertoernooi.
  12 jan 2019
  wintertoernooi
  Op zaterdag 29 dec en 5 jan organiseert sv Huizen weer het 3x3 en 4x4 toernooi voor de jeugd bij Tafeltennisvereniging Huizen.
  zaalvoetbaltoernooi-29dec-en-5jan
  Bijzondere leden
  27 nov 2018
  bijzondere-leden
  Start zalmactie 2018
  11 nov 2018
  start-zalmactie-2018
  Scouts voor de jeugd
  22 okt 2018
  scouts-voor-de-jeugd
  De commissie Voetbal
  19 okt 2018
  de-commissie-voetbal
  sv Huizen AVG-proof
  16 sep 2018
  sv-huizen-avg-proof
  Straatvoetbaltoernooi
  26 jun 2018
  straatvoetbaltoernooi

  Donderdag jl werd in het businesshome van s.v. Huizen een ledenvergadering gehouden. De belangstelling was goed te noemen; ca. 50 personen hadden de moeite genomen naar de Wolfskamer te komen.

  Na het openingswoord van Sjaak Veerman, nam kandidaat voorzitter Gerlinde Podt de microfoon over en ging in vlot tempo door de diverse agendapunten. De ledenvergadering ging akkoord met de benoeming van Gerlinde Podt als voorzitter a.i., Jan Mark van Mill als penningmeester a.i. en Hein Veerman als bestuurslid a.i. Cor Lustig, Daan Weggemans en Hein de Groot stoppen m.i.v. deze ledenvergadering als bestuurslid. Cor Lustig blijft wel actief in de sponsorcommissie. Sjaak Veerman blijft tot aan de ledenvergadering van november aan als bestuurslid, met name om de overdracht goed te regelen. In november, tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering, zullen de drie a.i. bestuursleden worden voorgedragen voor een definitieve benoeming.

  Na een korte bespiegeling over de financiën, volgde een vooruitblik op een te vormen nieuwe organisatiestructuur, waarbij duidelijk werd dat er nog de nodige vacatures zijn aan te wijzen. Het bestuur zal zich daar de komende periode mee bezig gaan houden en de nodige gesprekken gaan voeren. De focus van het bestuur zal in eerste instantie liggen op het opstellen van een beleid op voetbaltechnisch terrein (herijken jeugdbeleidsplan en het opstellen van een toekomstbestendig beleid t.a.v. de 1e, 2e en O-19 selecties). Doelstelling is het resultaat in de algemene ledenvergadering van november te presenteren.

  Na een levendige rondvraag sloot Gerlinde Podt de vergadering.

    

   

  Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd traditiegetrouw de opbrengst van de Zalmactie bekend gemaakt...
  nettowinst-zalmactie-2017-van-8-308
  Op dinsdag 27 juli overleed na een korte, slopende, ziekte Theo Hagen. Hij heeft vele jaren als clubscheidsrechter bij onze club gefloten...
  voormalig-clubscheidsrechter-theo-hagen-overleden