logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde

Het seizoen 2018-2019 is van start gegaan. Trainingen zijn begonnen en de meeste teams hebben al hun eerste wedstrijd achter de rug. De voorbereiding op zo’n seizoen begint meestal al voor de zomer en wordt aangestuurd door de Technische Commissie Jeugd, kort TCJ.

Deze commissie heeft met ingang van dit seizoen een vrijwel geheel nieuwe samenstelling.

Met een groep enthousiaste mensen, sommigen bekend anderen minder bekend, gaan we op weg om SV Huizen te helpen in haar ambitie om de beste jeugdopleiding van de regio te zijn.

De TCJ houdt zich bezig met de technische ontwikkeling van onze jeugdspelers vanaf de jongste leeftijd tot en met de categorie JO17. Dit betreft zowel de jongens als de meiden en omvat zowel de selectieteams als ook de breedte teams.

Als vereniging willen we graag dat onze jeugd optimaal de kans krijgt om op het voor hem of haar hoogst haalbare niveau te voetballen en daar zoveel mogelijk plezier aan beleeft. Daarvoor zijn faciliteiten nodig: goede trainers, scouts, voldoende ballen, goaltjes, enz. Daar maakt de TCJ zich druk om, vaak in samenspraak met andere commissies.
    We verzorgen ook de link met het ROC voor stageplekken en met FC Utrecht m.b.t. talenten met potentie om daar te gaan spelen of voor de clinics voor een gotere doelgroep.

De TCJ per categorie ondersteunt waar nodig de trainers in die zaken, waar het de directe voetbalactiviteiten betreft: faciliteiten, trainingsprogramma’s, spelermonitoring, klasseindelingen, etc.
    Samen met trainers en scouts proberen we zoveel mogelijk wedstrijden en trainingen te bekijken en spelers op hun juiste niveau in te schatten, zodat ze steeds opnieuw met veel plezier en zo goed mogelijk kunnen voetballen. Hoe leuk als we zoveel mogelijk “eigen” jeugd in het eerste team terugvinden.
    We zijn een nieuw team en het kan daarom voorkomen dat we sommige zaken niet van meet af aan direct scherp hebben. Spreek ons aan, stel je vragen en geef ons de gelegenheid om die vragen te beantwoorden. Soms verwijzen we door naar een andere commissie.

We zullen veel op de club te vinden zijn.

Klik hier voor de contactgegevens van de verschillende technisch coördinatoren voor de selectieteams en van mij.

Ik wens iedereen een bijzonder sportief en plezierig seizoen toe.

Jaco den Hollander, tcjeugd@svhuizen.nl