Acties

Hoofdsponsors

Maandag 23 oktober (herfstvakantie) wordt er op de velden van s.v. Huizen een Ajax clinic gehouden.
ajax-komt-naar-huizen
Wolven en Meco Champions League is voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De training is op vrijdagmiddag van 16.30-17.30 uur...
open-training-bij-wolven-en-mcl
Wij doen mee met de grote club actie! Vanaf 16 september gaan onze jeugdspelers weer op pad. Steun onze jeugd en koop een lot!
start-grote-club-actie
Maandag 23 oktober (herfstvakantie) voor jongens en meisjes van 6 t/m 16 jaar.
ajax-clinic-op-de-velden-van-s-v-huizen
Voor jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar is er een 3-daags voetbalkamp op de velden van s.v. Huizen
voetbalplezier-op-de-velden-van-s-v-huizen
Marc de Vries verlaat s.v. Huizen
gemengde-gevoelens-tc-bij-plotselinge-vertrek-marc-de-vries
Huizen en Zuidvogels meisjes samen in een O19 team.
unieke-samenwerking-tussen-s-v-huizen-en-hsv-de-zuidvogels
Wie neemt de cup met de grote oren mee naar school?
13-mei-2017-finale-mcl
De training voor de recr. teams van a.s. woensdagmiddag wordt wegens vakantie toch iets aangepast.
aangepaste-woensdagmiddag-training-3-mei
i.v.m. de meivakantie zijn er de eerste week geen trainingen voor de recr. teams jo8-9-10 en 11, ook zijn er 2 weken geen keeperstrainingen.
trainingen-woensdagmiddagen-26-april-en-3-mei