logo connect logo huizer kaasgilde logo bcz logo slokker it logo meco
logo connect logo huizer kaasgilde

Jeugdnieuwsbrief mei 2018
    13 mei 2018
    Brenda Schipper
    In deze nieuwsbrief informeren wij jullie o.a. over de afsluiting van het voetbalseizoen, tijdig bestellen van kleding en meer.
    jeugdnieuwsbrief-mei-2018
    Ben jij een voetballiefhebber en heb je een ambitie als trainer? Dan is dit je kans, sv Huizen start met een train-de-trainers traject.
    gezocht-voetballiefhebbers-met-trainers-ambitie
    De verkoopperiode van de Grote Clubactie 2017 is afgesloten en mede dankzij veel jeugdleden is het dit jaar een groot succes geworden.
    grote-club-actie-2017-wederom-een-groot-succes
    Dankzij de `vrienden van s.v. Huizen` hebben alle teams groen/gele bidons met rekje/krat ontvangen.
    nieuwe-bidons-incl-krat-rekje-voor-alle-teams
    Ajax komt naar Huizen
    22 sep 2017
    Brenda Schipper
    Maandag 23 oktober (herfstvakantie) wordt er op de velden van s.v. Huizen een Ajax clinic gehouden.
    ajax-komt-naar-huizen
    Voetbalplezier op de velden van s.v. Huizen
    18 aug 2017
    Brenda Schipper